HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dečko Sabrine Carpenter, Barry Keoghan, pojavio se na dva njezina nedavna koncerta, a slavna je pjevačica njemu u čast promijenila neke stihove!

Barry je bio nazočan Sabrininim koncertima u Sjevernoj Karolini i Virginiji prošlog vikenda, otkrili su obožavatelji koji tu također bili na njima.

Sabrina je promijenila stihove za Barryja

Videozapisi s nastupa otkrivaju promjenu stihova koju je Sabrina napravila u pjesmi “Juno”, u čast svoga dragoga.

@nicole.buz Sabrina, the woman you are❤️ had so much fun tonight!! Well worth the 8 hour wait to have this view🫶🏻@Sabrina Carpenter @Amy #raleighnc #shortnsweet ♬ original sound – nicole buzaki🫶🏻

Sabrina inače pjeva “I hear you knocking, baby, come on up.” (Čujem kako kucaš, dušo, dođi gore) Umjesto toga, pjevala je: ” I hear you knocking, Barry, come on up.” (Čujem kako kucaš, Barry, dođi gore)

Barry Keoghan i Sabrina Carpenter zajedno su od kraja prošle godine

Barry inače nije jedina važna osoba koja je došla na Sabrinine koncerte. Prošli se vikend ondje zabavljala i njezina najbolja prijateljica glumica Joey King. Ona je došla na koncert sa svojim nećakinjama i odlično se zabavljala. Joey i Sabrina su najbolje prijateljice, a slavna pjevačica je prošle godine pjevala na vjenčanju glumice najpoznatije po Netflixovim filmovima iz serijala The Kissing Booth.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joey King (@joeyking)

Iako su se Sabrina i Barry suočili s glasinama o prekidu, jasno je da i dalje idu jako. Prvi put su zajedno viđeni krajem prošle godine. Barry je nedavno otkrio svoju omiljenu pjesmu sa Sabrininog novog albuma – to nije jedna od najpoznatijih pjesama poput Espressa ili Please Please Please (u čijem je spotu glumio), nego pjesma Bed Chem.

druge vijesti