Iva Radić i Demi Moore imaju nešto zajedničko: “Na mojih 180 i njezinih 165 cm visine to je velika razlika”

Što to zajedničko imaju Iva Radić i Demi Moore?

21 listopada 2024

Iva Radić i Demi Moore hlače Victoria Beckham hello magazine croatia hrvatska visina INSTAGRAM: @IVA.RADIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iva Radić i Demi Moore dijele istu strast prema modnim komadima slavne britanske dizajnerice i supruge legendarnog nogometaša, Victorije Beckham. Elegantna vlasnica portala Journal, čiji modni stil kopiraju žene diljem Hrvatske, a i šire, objavila Instagram story na kojem nosi plave kožnate hlače iz kolekcije britanske dizajnerice koje su očito hit sezone. Naime, upravo te hlače nedavno je odjenula i Demi Moore, slavna glumica i zvijezda kontroverznog horor filma “The Substance”.

Iva Radić i Demi Moore hlače Victoria Beckham hello magazine croatia hrvatska visina

Iva Radić i Demi Moore izgledaju izvrsno u hlačama s potpisom Victorije Beckham

Iva Radić objavila je fotografiju na kojoj pozira odjevena u plave hlače i crvenu majicu zanimljivog kroja, s povišenim ovratnikom i prorezom na ramenu.

Iva Radić i Demi Moore hlače Victoria Beckham hello magazine croatia hrvatska visina

Lijepa Iva Radić ovu atraktivnu kombinaciju iskombinirala je uz zlatne cipele s visokim potpeticama i glamuroznu raspuštenu kosu na stranu.

PROČITAJTE: Iva Radić za HELLO! – Teško je zato što sam žena i nemam zaleđe na način “pusti nju, nju se ne smije dirat’”

Iva je obavijestila svoje pratitelje gdje mogu nabaviti predivne plave hlače Victorije Beckham te u drugoj objavi dodala fotografiju Demi Moore, iz nedavnog izlaska u javnost.

Hrvatska poduzetnica uz fotografiju Demi Moore je napisala:

“Inače, da to su te hlače, ali na mojih 180 cm i njezinih cca 165 cm velika je razlika, ali za svaku preporuku. Usput i vesta je u ormaru, ali je nisam znala obući”.

Iva Radić i Demi Moore hlače Victoria Beckham hello magazine croatia hrvatska visina

Dok slavna ljepotica Demi Moore zaista izgleda izvrsno u ovoj plavoj kombinaciji, složit ćemo se da hit hlače Victorije Beckham još bolje stoje bivšoj manekenki Ivi Radić.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024