Baš nikad do sad nismo vidjeli Jennifer Lopez u ovakvim cipelama: Lijepo joj stoje

Slavna pjevačica viđena je u šetnji Beverly Hillsom.

21 listopada 2024

cipele Jennifer Lopez hello magazine croatia hrvatska Jennifer Lopez u balerinkama PROFIMEDIA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez nakon još jednog, možda i najvećeg ljubavnog brodoloma, hrabro nastavlja dalje sa svojim projektima, a u javnosti se pojavljuje decentno, ali pomno dotjerana. 55-godišnja zvijezda nedavno je snimljena na ulicama Los Angelesa u potpuno crnom outfitu, modnoj kombinaciji koja se vratila na velika vrata, a zanimljivo je i da ju je iskombinirala uz cipele u kojima ju još nikad nismo vidjeli. Navikli smo na štikle, tenisice i koledžice no do sad Jennifer Lopez u balerinkama još nismo vidjeli.

cipele Jennifer Lopez hello magazine croatia hrvatska Jennifer Lopez u balerinkama

Jennifer Lopez u balerinkama modne kuće Dior prošetala Beverly Hillsom

Je li faux pas nositi Dior i Chanel istovremeno? Kako god bilo, Jennifer Lopez vješto je iskombinirala hit komade ta dva modna brenda u elegantnom, no poprilično casual outfitu u kojem je prošetala slavnom ulicom Rodeo Drive na Beverly Hillsu.

PROČITAJTE: Jennifer Lopez o razvodu – Trebala sam naučiti prije dva ili tri braka…

Jennifer Lopez u balerinkama modne kuće Dior izgledala je profinjeno i chic, a iskombinirala ih je uz crne hlače poslovnog stila i crnu pletenu polo majicu s 3/4 rukavima, također modne kuće Dior.

Svoj crni look upotpunila je crnom proštepanom torbicom modne kuće Chanel i sunčanim naočalama s velikim, mačkastim okvirima.

cipele Jennifer Lopez hello magazine croatia hrvatska Jennifer Lopez u balerinkama

Balerinke su apsolutni hit 2024.

Nakon duge vladavine koledžica i mokasina, na scenu su se vratile balerinke, nekima obožavan, a nekima omražen hit dvijetisućitih.

Balerinke se u 2024. godini nose u svim izdanjima, materijalima i bojama, a najpopularnije su one u crnoj i tamnocrvenoj boji te s uzorkom leoparda.

 

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024