HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Rumenila u svim mogućim oblicima i izdanjima veliki su hit posljednjih nekoliko sezona, a ako je vjerovati znalcima iz svijeta ljepote, “ogoljene obraze” nećemo viđati na ljestvicama s trendovima još neko vrijeme. Nakon što je Hailey Bieber apsolutno oduševila svojim mini rumenilima u sticku koje je izbacila pod brendom Rhode Beauty, svoju verziju tog popularnog oblika rumenila odlučila je izbaciti i vizažistica Dua Lipe. Katie Jane Hughes prošle godine pokrenula je svoj beauty brend KJH.Brand koji je naišao na pozitivne kritike, a novi proizvod pod nazivom Soft Smudge Lip and Cheek mogao bi biti upravo njezin “hero” artikl.

vizažistica Dua Lipe rumenilo u sticku hello magazine croatia hrvatska šminka make up

Vizažistica Dua Lipe izbacila je stick koji je istovremeno mat i kremast

Soft Smudge Lip and Cheek zapravo je stick koji se može koristiti na obrazima i usnama, a zanimljivo je to što donosi kremast i mat izgled istovremeno.

PROČITAJTE: Koje izbjegavati, a koje kupiti sa zalihama – Najbolje rumenilo za žene preko 45

Posebna tekstura fokusirana je na onaj popularni “izblurani” izgled rumenila, a nije za vas ako ne volite rumenila koja se jasno vide na licu.

vizažistica Dua Lipe rumenilo u sticku hello magazine croatia hrvatska šminka make up vizažistica Dua Lipe rumenilo u sticku hello magazine croatia hrvatska šminka make up

Vizažistica Dua Lipe, koja radi i s Hailey Bieber, Ashley Graham i Hailee Steinfeld kaže da je ovaj proizvod izbacila zahvaljujući svemu što je naučila u dugogodišnjem radu s celebrity klijentima, ali zajednici ljubitelja šminke koju je na društvenim mrežama oformila tijekom posljednjih 10 godina.

vizažistica Dua Lipe rumenilo u sticku hello magazine croatia hrvatska šminka make up

Soft Smudge Lip and Cheek hrani kožu lica i usana vitaminom E te hidratizira, a po obrazima klizi glatko, a ostaje jako dugo.

Hoće li postati make up hit, vidjet ćemo uskoro.

vizažistica Dua Lipe rumenilo u sticku hello magazine croatia hrvatska šminka make up

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024