HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Franka Batelić Ćorluka odrastala je u kući punoj života, s roditeljima, bakom, djedom i mačkama, a najdraže uspomene nosi iz dnevnog boravka, gdje bi se obitelj okupljala nakon dnevnih obaveza. Iako je kao mlada sanjala o životu u velikom gradu, dolaskom u Zagreb shvatila je da je prava sreća ondje gdje su obitelj i mir. Franka priznaje da se rođenjem djece život pretvara u kaos, ali i postaje jednostavniji.

Ono na što je najviše ponosna jest što je svojoj obitelji uspjela pružiti dom i mir, isto onako kako su njezini roditelji to pružili njoj. Međutim, suočava se s negativnim komentarima, tzv. hejtom, koji je danas, prema njezinim riječima, puno prisutniji nego na početku njezine karijere. Franka priznaje da joj je teško nositi se s tolikom količinom kritika i da je zabrinuta zbog smjera u kojem sve to ide. Iako je mislila da će s vremenom postati otpornija na ‘hejt’, priznaje da to nije slučaj.

Franka se osvrnula i na video o bacanju hrane koji je objavila na društvenim mrežama, objašnjavajući da su ljudi pogrešno shvatili njezine riječi. Napomenula je da ne baca svježi kruh, već onaj star tjedan dana.

Zbog posvećenosti obitelji, Franka priznaje da ima malo vremena za prijatelje, a ključem uspješnog braka smatra međusobno razumijevanje. Naglašava kako ne možemo promatrati život partnera kroz vlastite oči, te da razumijevanje dolazi s vremenom. Shvatila je da je njezin suprug Vedran ‘njezina osoba’ nakon što su zajedno prošli kroz tešku fazu kada je njezin otac bio bolestan. Vedran joj je tada pružio ogromnu podršku, a ti izazovni trenuci pokazali su tko su pravi prijatelji.

PROČITAJTE: Franka Batelić za HELLO! – Čini se da glazba nije bila nešto što sam ja odabrala – već je, na neki način, ona odabrala mene!

Franka planira snimiti pjesmu i spot sa svojim bratom Nikolom Batelićem, jer vjeruje da je to bila najveća želja njihovog oca.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024