HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon smrti pjevača grupe One Direction, Liama Paynea, 16. listopada, brojni obožavatelji pokušavaju pronaći objašnjenje za ovaj tragičan događaj – a neki koriste ime Seana “Diddyja” Combsa kako bi to povezali.

PROČITAJTE: Što je Liam Payne radio u posljednjim danima prije tragedije

Oba su muškarca trenutno u središtu medijske pažnje – Diddy zbog šokantne optužnice koja uključuje reketarenje, trgovinu ljudima i organiziranje prostitucije. U tom kontekstu ponovno je isplivala stara snimka iz 2017. godine, u kojoj Payne u emisiji The Graham Norton Show prepričava svoje prvo upoznavanje s Diddyjem i Jay-Z-jem na jednoj zabavi. Nije jasno odnosi li se priča na Diddyjevu poznatu “all-white” zabavu ili neki drugi događaj.

Payne je tada objasnio kako nije bio siguran koga najprije da pozdravi, pa je odlučio prići Diddyju, jer ga je vidio u filmu Get Him to the Greek iz 2010. godine. No, kada se predstavio, Diddy mu je uzvratio “zlim smijehom” dok su se rukovali.

PROČITAJTE: Šokantne vijesti – Poginuo Liam Payne, bivši član One Directiona

„Sjedio sam i gledao u oči P. Diddyja misleći: ‘Kada će ovo završiti?’” rekao je Payne tada.

U drugom intervjuu iste godine, u australskoj radijskoj emisiji, Payne je ponovno spomenuo taj susret, rekavši kako mu je Diddy pružio ruku i potom se nasmijao: „To je bio najzlobniji smijeh koji sam ikada čuo. Pomalo se bojim tog čovjeka.”

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

Nakon Payneove smrti, mnogi korisnici društvenih mreža referirali su se na ovaj isječak i počeli nagađati je li Diddy možda na neki način povezan s tragedijom.

PROČITAJTE: Na Instagram profilu P. Diddyja osvanula čestitka kćerkici

Jedan korisnik na X/Twitteru je napisao: „Liam Payne je bio vidno uznemiren kada je upoznao Diddyja. Liam je sada mrtav. Ne mislim da je to slučajnost. Samo iznosim činjenice…”

PROČITAJTE: Koliko su zapravo bili povezani Beyonce i Diddy?

Drugi je korisnik teoretizirao: „Glasine su da je Liam Payne trebao svjedočiti protiv Diddyja za tri tjedna, je li to istina?” Treba napomenuti da nije bilo službenih izvještaja o tome da je Liam bio imenovan kao svjedok u Diddyjevom slučaju.

PROČITAJTE: Kako je skandal s Diddyjem ponovno problematizirao neprilično ponašanje prema mladom Bieberu?

Komentari poput: „Liam Payne je otišao na Diddyjevu zabavu… Nasmijali su mu se… Rekao je da ga se boji. I onda vidi Jay-Z-ja i DiCaprija. Fast forward… Diddy uhapšen. Odvjetnik Tony Buzbee najavljuje 120 novih tužbi u kojima su imenovani ljudi. Liam ‘pada’ kroz prozor! Je li pao ili je bio ušutkan?” također su postali viralni.

PROČITAJTE: Jesu li Beyoncé i Jay-Z zaista izgubili milijune pratitelja zbog Diddyja?

Jedan od korisnika je čak postavio pitanje: „Je li Liam Payne počinio samoubojstvo? Je li mu P. Diddy priuštio iskustva s kojima se nije mogao nositi ili je bio pred otkrivanjem nečega? Muškarac od 31 godine s cijelim svijetom pred sobom – to je zaista neobično…”

PROČITAJTE: Za što je sve Diddy optužen i koje su nove optužbe?

Prema izvještajima, Payne je preminuo 16. listopada nakon pada s balkona na trećem katu hotela u Argentini. Neposredno prije njegove smrti, osoblje hotela pozvalo je hitnu pomoć zbog dojave o „agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droge ili alkohola” – no nije potvrđeno je li Liam bio ta osoba.

PROČITAJTE: Eminemova pjesma postala je viralna nakon što je P. Diddy uhićen

U službenom priopćenju, vlasti su također navele da su iz Payneove sobe zaplijenjene razne supstancije, što ukazuje na prethodno konzumiranje alkohola i droge. Autopsija je pokazala da je uzrok smrti bila „politrauma i unutarnje i vanjsko krvarenje.”

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024