HELLO
HELLO! #HelloItsMe

„Brzo nakon što se, za vrijeme suradnje s tekstopiscem Denisom Špičićem (s kojim i Ivana povremeno surađuje), pojavila tema Ivane Kindl koju, dakako, smatram spektakularnom pjevačicom i s čijim bi vokalom bilo zanimljivo raditi, povezala sam se s njenim timom i tako je krenulo“, izjavila je Ana Marija Šir koja je s velikim zadovoljstvom prihvatila suradnju te remiksirala jedan od najcjenjenijih vokala naših prostora.

„Ana Marija je dala svoj pečat pjesmi ‘Nemoj stat’. Njezine super remikseve čula sam prije naše suradnje i izuzetno mi je drago što smo se povezale jer mi se jako sviđa to što radi. Nadam se da će njezin zanimljiv i osebujan pristup electro glazbi osvojiti eter i plesne podije“, poručuje Ivana Kindl za čiju je autorsku pjesmu ovo već drugi remiks.

Ivanina autorska pjesma Nemoj Stat’ još je jedna njezina radijska uspješnica koja na službenoj HR TOP 40 najemitiranijih singlova boravi već više od 20 tjedana. Našla se i u top 100 ukupno najpuštanijih na službenoj polugodišnjoj listi Hrvatske diskografske udruge, a u međuvremenu je zaživjela i u retro duhu TH Jones Remixa. Osim u eteru, optimističnu pjesmu može se slušati i na svim glazbenim platformama, a „dobar ritam mami“ i na raznim playlistama te omiljenim mjestima za izlaske. Ljetna uspješnica zaogrnuta ruhom novog remiksa sada je spremna pozitivom ispuniti i jesenske dane!

Podsjetimo, u novoj autorskoj eri, Ivana suradnju nastavlja s multitalentiranim Ericom i to u ulozi glazbenog producenta, a s kojim je prošle godine bila nominirana za Porin za najbolju vokalnu suradnju u njegovoj autorskoj skladbi „Feel You Close“. Uz produkciju, ERIC stoji i iza aranžmana te s Ivanom supotpisuje glazbu, a kao jedan od radijskih miljenika može se pohvaliti i aktualnim vlastitim singlom i spotom „Weightless“. Zanimljivo je dodati kako mix i mastering za „Nemoj Stat“ potpisuje sve istaknutiji mladi producent Lockroom. Pjesma kao i Ivana, ujedno i autorica stihova, pršti dobrom energijom te govori o osjećaju koji izaziva glazba: otpuštanju kočnica iz glave i prepuštanju dobrom ritmu. Srećom nabijenu pjesmu „Nemoj Stat’“ slušamo na omiljenim radijskim postajama i glazbenim platformama.

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024