HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ova sezona idealna je za unaprjeđenje prostora, stoga donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da svoj dom učinite modernijim, ugodnijim i funkcionalnijim.

Spojite staro i novo

Unesete li u suvremeno uređen dom pokoji stari komad namještaja naglasit ćete toplinu prostora i dobiti zanimljiv izgled. To možete jednostavno postići starinskim pomoćnim stolićem ili radnim stolom. Što se tiče novoga, pametno je investirati u nove uređaje poput Samsung perilice rublja koja koristi napredne tehnologije za optimalno pranje. Na taj način možete uštedjeti vrijeme i energiju dok održavate svoju odjeću svježom i čistom, a briga o odjeći postaje jednostavna s perilicom rublja koja koristi AI Wash tehnologiju za prepoznavanje težine i razine zaprljanosti rublja. Uz EcoBubble tehnologiju, čak i na nižim temperaturama, vaša odjeća ostaje kao nova, dok Samsung sušilica s QuickDrive™ tehnologijom osigurava da je vaša odjeća spremna za novi dan bez ikakvih briga.

samsung

Elementom odvojite jedinice u prostoru

Umjesto pregradnih zidova, open space prostor možete odvojiti elementom koji će imati dvostruku funkciju, ovisno o prostoru koji dijeli. Odvajate li dnevni prostor od blagovaonice, s jedne strane možete imati police ili minibar, dok s druge strane možete napraviti mjesto za TV. Za idealne trenutke opuštanja, uložite u kvalitetne televizore koji optimiziraju sliku i zvuk jer ćete na taj način svaki jesenski filmski ili serijski maraton učiniti posebnim iskustvom. Nova Samsung linija televizora pruža vrhunsko gledanje zahvaljujući AI tehnologiji koja optimizira sliku i zvuk. Osim toga, Samsung Knox platforma jamči sigurnost vaših podataka, štiteći vašu privatnost dok uživate u povezanim uređajima.

Kombinirajte detalje i uzorke

Razmislite o dodavanju udobnih deka i jastučića u dnevni boravak. Uživajte u mirisnim svjećicama ili aromatičnim uljima koja će vaš dom ispuniti toplim i umirujućim mirisima. Pomoću pametnih uređaja, poput aplikacija za upravljanje kućanskim aparatima putem Samsung Galaxy Z Flip6 pametnog telefona, možete olakšati jutarnje pripreme. Kako biste uvijek imali pri ruci zdrave i svježe namirnice, nabavite Samsung BESPOKE hladnjak sa SpaceMax tehnologijom. Jednostavan i moderan dizajn Samsung hladnjaka savršeno će se uklopiti u svaki dom.

samsung

Budite hrabri pri uređenju malih prostora

Mali prostor ostat će mali bez obzira kako ga uredili. Zašto onda ne skupiti hrabrost i napraviti ono što se možda ne biste usudili u primjerice dnevnom boravku. Koristite upečatljive tapete, tamne tonove ili kombinirajte naizgled nespojive materijale. No, za neke uređaje nije potreban velik prostor, tako se Samsung BESPOKE Jet Complete usisavač svojom kompaktnošću može bez problema uklopiti u vaš prostor i omogućiti brzo čišćenje bez zamornih kablova. Njegova snažna usisna snaga čini održavanje doma jednostavnim, a vi se možete opustiti i uživati u svom slobodnom vremenu. Osim toga, do kraja godine traje promocija uz koju imate 100 dana da se 100% uvjerite u svoj dobar izbor; uz određene modele Jet usisavača imate mogućnost povrata uređaja u roku od 100 dana od kupnje.

samsung

Investirajte u višenamjenske pećnice

Razmislite o nabavci višenamjenskih pećnica koje omogućuju kuhanje više jela istovremeno. To će vam pomoći da brže pripremite obrok i više vremena posvetite obitelji ili sebi. Kada se vratite s posla, Samsung BESPOKE pećnica čini pripremu obroka brzom jednostavnom. S mogućnostima poput Dual Cook Flex tehnologije, možete pripremati dva jela na različitim temperaturama istovremeno. Tako osiguravate da imate više vremena za obitelj dok se ručak priprema lako i bez stresa.

samsung

Doživite renovaciju prostora pomoću novih Samsung uređaja

Uz ove savjete, vaš dom će postati mjesto gdje se možete opustiti i uživati, a svaka rutina će postati lakša i ugodnija. Iskoristite jesen za unapređenje svog prostora i uživajte u svakom trenutku provedenom kod kuće. Uz kupnju odabranih modela Samsung hladnjaka, perilica rublja i drugih kućanskih uređaja, možete birati poklon po vašoj želji. Hoćete li novi Galaxy A05s, Galaxy Tab A9 ili Galaxy Watch FE? Odluka je na vama, a promocija traje do 10. studenog 2024. ili do isteka zaliha.

Oznake:

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024