HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uz toliko kultnih trenutaka na crvenom tepihu, Christian Siriano bi doslovno mogao napisati knjigu o tome kako odijevati slavne, piše Page Six. A s izdavanjem svoje nove antologije, “Christian Siriano: The New Red Carpet,” ovaj modni vizionar učinio je upravo to te ispričao mnoštvo prethodno neispričanih priča.

Knjiga se zove ‘Novi crveni tepih’ jer mislim da bi ovako trebao izgledati novi svijet na crvenom tepihu“, rekao je za Page Six Style.

Christian Siriano misli da bi svi trebali biti slavljeni na crvenom tepihu

Trebalo bi izgledati kao svi ti različiti tipovi ljudi… tko god da ste, trebali biste biti slavljeni na crvenom tepihu“, dodao je.

Nadam se da će mlađa generacija to vidjeti na način: ‘Vau, ovo je ono što se nadam da ću postati jednog dana.'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano)

Nekoliko je zvijezda doslovno na istoj stranici kada je u pitanju ta vizija, kao što su Laverne Cox, Laura Linney, Rosie Perez i Coco Rocha – sve one u novoj knjizi, na čiju su promociju došle.

Dok će čitatelji morati kupiti knjigu kako bi saznali sve detalje njegove karijere, Christian Siriano je otkrio da nosi iglu i crno-bijeli konac “posvuda“.

Christian Siriano uvijek sa sobom nosi iglu i konac

Toliko sam puta bio u situaciji kada bi puknuo patentni zatvarač ili bi nešto bilo zabrljano”, objasnio je zašto nosi iglu i konac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano)

Dizajner koji se proslavio pobjedom u realityju “Project Runway” odbio je imenovati omiljeni outfit iz svoje knjige, koja je poredana od A do Z (Alexe Chung do Zendaye).

Svi oni imaju svoje priče i mislim da je to bilo zabavno.”

druge vijesti

debljanje

Zašto se debljate?

Gubitak kilograma često se može činiti nerješivim zadatkom, pogotovo nakon što ste davali sve od sebe, dok se vaga tvrdoglavo odbijala pomaknuti u vašu korist.

Zdravlje

22 listopada 2024