HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Luka Novokmet, istaknuti finalist popularnog glazbenog showa The Voice Hrvatska, konačno objavljuje svoj debitantski singl “Najbolje Što Znam”, pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear. Singl je rezultat suradnje s cijenjenim hrvatskim producentom, Srđanom Sekulovićem Skansijem, koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman ove pop rock balade.

Dugoiščekivana pjesma “Najbolje Što Znam” premijerno je predstavljena u legendarnom zagrebačkom klubu Sax!, gdje ju je Luka prvi put uživo izveo u sklopu zajedničkog koncerta s kolegicom iz showa The Voice, ali i dobrom prijateljicom, Duškom.

Balada istražuje svima prepoznatljive osjećaje nesigurnosti i tuge nastalih zbog ljubavi koja nestaje, ne ostavljajući nijednog slušatelja ravnodušnim. Lukina jedinstvena interpretacija idealno dočarava srž pjesme, spajajući iskrenu ranjivost zaljubljene osobe s neobuzdanom divljinom proizašlom iz snažnog nezadovoljstva, produbljujući intenzitet i emocionalnu težinu pjesme, kao i njezin utjecaj na slušatelje.

„Mislim da će ova pjesma pronaći put do svakoga tko je sjedio uz prozor u ranim jutarnjim satima i pokušavao shvatiti što može napraviti za ljubav koju želi održati onakvom kakvu ju je pronašao – čistu te nezagađenu ljudskim greškama i ‘razumnim’ nastojanjima“, izjavio je Luka ususret izlasku pjesme.

PROČITAJTE: Za ekipu koja misli da je Severina biti lako – Severina bi bio svatko

Srđan Sekulović Skansi, kao autor, savršeno je pretočio emotivnu dubinu i osobnost koju Luka prenosi svojom izvedbom. Uz tekst, glazbu i aranžman, Srđan Sekulović Skansi je zaslužan i za upečatljiv video spot koji vizualno predstavlja teme pjesme.

Luka je također stupio na najveću hrvatsku pozornicu na rasprodanom koncertu Psihomodo Popa u Areni Zagreb, gdje se svom mentoru Davoru Gobcu uz ostatak kolega iz showa The Voice pridružio u izvedbi najvećih hitova legendarnog benda.

Singl “Najbolje Što Znam”, odišući sirovim osjećajima, iskrenošću i autentičnošću, izvanredan je prvijenac kojim se Luka predstavlja hrvatskoj publici te će nedvojbeno osvojiti njihova srca, kao i radijski eter.

Više o Luki Novokmetu:

Zagrepčanin Luka Novokmet ostvario je značajan uspjeh nakon sudjelovanja u popularnom showu The Voice, gdje se plasirao u samo finale. Na publiku i žiri ostavio je upečatljiv trag svojim vrhunskim izvedbama, jedinstvenom bojom glasa te sposobnošću da se poveže s publikom.

Nakon emisije, Luka se nije samo fokusirao na solo nastupe, već je na pozornici i van nje intenzivno surađivao s brojnim kolegama, uključujući i s talentiranom Duškom Brčić Šušak. Luka planira i dalje razvijati svoju glazbenu karijeru brojnim nastupima te izdavanjem glazbe koja će ga etablirati kao novo sjajno ime na hrvatskoj sceni. Uz glazbu, Luka je i apsolvent Pravnog fakulteta, majstorski balansirajući svoje akademske obaveze s glazbenim ambicijama.

Prije glazbene karijere, Luka je bio aktivni nogometaš, igrajući za zagrebački Dinamo. Unatoč perspektivnoj sportskoj karijeri, odlučio je svoju strast pronaći u glazbi, što se pokazalo kao plodonosan potez.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024