HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sydney Sweeney, zvijezda serija “Euphoria” i “White Lotus” preuzela je izazovnu novu ulogu. U novom filmu glumit će američku boksačicu koja je, natječući se od 1989. do 2012., držala WBC naslov ženske supervelter kategorije 2009. Sydney Sweeney kao Christy Martin uistinu je neprepoznatljiva, što je iznenadilo obožavatelje nakon što su prve fotografije sa snimanja ugledale svjetlo dana.

Sydney Sweeney kao Christy Martin hello magazien croatia hrvatska

Sydney Sweeney kao Christy Martin – jeste li je prepoznali na prvu?

Nakono bjave da će Sydney Sweeney glumiti u adaptaciji hit knjige “The Housemaid”, portale su preplavile fotografije sa snimanja na kojem je slavna mlada glumica uskočila u ulogu boksačice Christy Martin.

PROČITAJTE: Sydney Sweeney i Amanda Seyfried glumit će u filmu ‘The Housemaid’, prema istoimenom romanu

Na fotografijama sa seta u Sjevernoj Karolini, možemo vidjeti Sydney s kratkom smeđom perikom s raskuštranim kovrčama i maramom na glavi bez glamurozne šminke i u neprepoznatljivom, sportskom izdanju. 27-godišnjakinja glumica koju obožavaju modne i kozmetičke kuće, u novom filmu nosit će uglavnom trenirke, hlačice i boksačku odjeću.

Sydney Sweeney kao Christy Martin hello magazien croatia hrvatska

Još neimenovani projekt u režiji Davida Michôda prati priču poznate boksačke zvijezde koja se udala za svog bivšeg trenera Jamesa Martina.

Na ovom projektu Sydney će se okušati i u ulozi producentice.

Mnogi smatraju da će Sydney Sweeney kao Christy Martin tek pokazati svoj puni glumački potencijal.

Sydney Sweeney kao Christy Martin hello magazien croatia hrvatska

druge vijesti