HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Modna revija brenda Victoria’s Secret jučer je privukla brojne gledatelje ekranima, nakon dugogodišnjeg iščekivanja showa koji se zadnji put držao prije 6 godina. Revija Victoria’s Secret 2024. možda nije bila spektakularna kao nekoć no svakako je dočekana s odobravanjem obožavatelja kultnog brenda koji su jedva čekali da se “anđelice” vrate na scenu. Ovaj put brend je uveo i neka iznenađenja, a jedno od zanimljivijih je bilo pojavljivanje Ashley Graham kao prve plus size manekenke koja je ikad koračala pistom slavnog brenda donjeg rublja. Ashley Graham “utabala je put” brojnim plus size modelima pa tako i našoj Luciji Lugomer koja je bila presretna kad ju je vidjela na pisti. Evo što je Lucija Lugomer o Ashley Graham izjavila na svom profilu.

Lucija Lugomer o Ashley Graham hello magazine croatia hrvatsa revija Victorias Secret 2024

Lucija Lugomer o Ashley Graham nakon pojavljivanja na reviji

Najpoznatiji hrvatski plus size model Lucija Lugomer sa zadovoljstvom je pogledala jučer održanu reviju Victoria’s Secreta, a nije mogla sakriti oduševljenje zbog povijesnog trenutka s Ashley Graham.

PROČITAJTE: Pet mjeseci nakon porođaja, Lucija Lugomer u donjem rublju kakvo obožava i Kim K pokazala raskoš

Lucija Lugomer o Ashley Graham se raspričala na svom Instagram profilu gdje je objavila snimku njezinog hoda.

“Jel moguće?!! Dayuuum, svijet se fakat mijenja!”, napisala je Lucija Lugomer oduševljena velikom promjenom koji je brend Victoria’s Secret uveo u novi koncept.

36-godišnja Ashley Graham na pisti je osvanula u seksi crnom čipkastom bodiju, s dugačkim čipkastim ogrtačem i crnim krilima sa zlatnim zvjezdicama. Uz zavodljiv make up i raspuštenu kosu, izgledala je predivno.

Ashley Graham tražila je kostim u kojem će se osjećati udobno

Ashley je otkrila da je bila presretna što je dobila komplet u kojem se osjećala sigurno i kao da “ništa neće ispasti”.

“Najprije su mi dali minijaturni kompletić i ja sam rekla: ‘Halo, upravo sam rodila troje djece’, premda je to bilo prije dvije godine. Pitala sam možemo li još nešto staviti na mene pa sam dobila seksi bodi u kojem se osjećam jako dobro”, izjavila je.

druge vijesti