HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Najveća pažnja medija, međutim, nije usmjerena na zaplet filma, već na strastvene scene koje Craig dijeli s debitantom Omarom Apollom, talentiranim glazbenikom koji osvaja svijet svojim neobičnim glasom. Dok mnogi očekuju Craigovu suzdržanost u ovakvim scenama, glumac je iznenadio sve svojim iskrenim i opuštenim stavom. Što je rekao Daniel Craig o seksi sceni?

„Omar je predivna osoba. U takvim scenama morate brinuti jedno o drugome. Odrasli smo ljudi, znamo što radimo, i samo se trudimo da scena izgleda što uvjerljivije“, izjavio je Craig u nedavnom intervjuu. Dodao je i kako su se oboje opustili uz nekoliko gin-tonika prije samog snimanja, stvarajući opuštenu atmosferu koja je doprinijela uvjerljivosti njihovih scena.

daniel craig

Daniel Craig o seksi sceni koja je obilježila film

Craigova izjava o ranjivosti pred kamerama dodatno je zaintrigirala publiku: „Svaki put kad se kamera upali, osjećam strah. Ali to je prekrasno jer vas tjera da budete ranjivi i otvoreni prema emocijama.“

PROČITAJTE: Opsežni vodič – Objašnjenje LGBT zastave

Film Queer već privlači pažnju filmskih kritičara i publike, a premijera na Venecijanskom filmskom festivalu izazvala je lavinu reakcija. S ocjenom od 77 % na Rotten Tomatoes, film obećava biti jedno od najzanimljivijih djela ove godine, a njegova strastvena i nekonvencionalna priča svakako će privući i one koji su navikli gledati Craiga u potpuno drukčijem svjetlu. Daniel Craig o seksi sceni govori bez ustručavanja.

Filmski svijet napeto iščekuje ovaj projekt, koji pokazuje koliko daleko jedan od najpoznatijih glumaca današnjice može ići u svom istraživanju različitih uloga.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024