HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kratka poruka: ‘Vidimo se u pet.’ ‘Ja’ jer ‘ja želim ono što želim’ moćna je baš poput svake žene. Jedinstvena je i ponekad radikalna, baš kao i njezin prepoznatljivi parfem, N°5. U njezinom sjajnom oku zrcali se bočica. Da za pet. Da za nestrpljivost ljubavi. Da za obećanje nepoznatog. Sve bi moglo poći po zlu. Rizik je neodoljiv!

On jaše motocikl cestom prema Big Suru u Kaliforniji, opčinjen tom ženom s blistavim osmijehom i magnetskom aurom. Ona ulijeće u svoj kabriolet kako bi mu se pridružila. Njezin automobil sjaji poput rijetkog kukca. Odjevena u crveni mini komplet, odiše elegancijom. Njezino lice odaje opuštenost i samopouzdanje. U međuvremenu, on se kreće prema njoj, želeći osvojiti njezino srce. Sve su bliže jedno drugome… upravo će se sresti! Pogled iz drona otkriva da su se mimoišli. Nažalost, dugo iščekivani susret neće se dogoditi. Razmjena poruka otkriva da su oboje otišli u kuću onoga drugoga, a da to nisu znali.

Ona se glasno smije. Nije joj važno. Zna da je upravo želja ono što je najbitnije. Iščekivanje užitka mnogo je romantičnije od samog trenutka, osim kad je riječ o jednom bezvremenskom činu: onome između žene, njezine kože i njezinog parfema. Smirena, u crvenom kupaćem kostimu, zaranja u ocean, u bočicu N°5. Pliva li prema istom muškarcu na motociklu? Možda. Zrači trijumfom koji dolazi samo iz unutarnjeg ostvarenja. Prihvaća sadašnji trenutak i uživa u svojoj slobodi da bude ono što jest: ispunjena, neovisna, spokojna u svojoj ženstvenosti, slobodna od potrebe za vanjskim potvrđivanjem. Vizija traje: N°5, utjelovljenje želje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Parfem Chanel N°5 oduševljava žene diljem svijeta

Film Vidimo se u pet autora Luce Guadagnina predstavlja novitet za N°5 svojom dužinom od dvije minute i dvadeset sekundi, savršeno artikuliranim i metodično osmišljenim scenarijem koji vjerno prikazuje sofisticiran, moderno profiliran svijet kultnog CHANEL parfema, dok u središte stavlja intrigantnu, oslobođenu žensku osobnost, koja spaja raskoš, humor i drskost.

Poznata glumica i vizionarska producentica Margot Robbie žena je koja je sama stvorila uvjete za svoje uspjehe, vođena željom da ispriča priče koje donose snažne ženske likove.

Luca Guadagnino, maestro senzualne kinematografije, podiže film na nove visine, baš kao što je to učinio u Call Me by Your Name (2018.). Vidimo se u pet snimljen je na 35 mm kako bi se što bolje dočarao sjaj kože i treptaji prvog spoja, ispunjeni vibracijama između žene i predmeta njezine želje, kojeg tumači Jacob Elordi, idol milenijalaca zahvaljujući seriji Euphoria i trileru Saltburn, koji je producirala Margot Robbie. Elvis Presley u Priscilli Sofije Coppole i budući Frankenstein za Guillerma del Tora, Jacob Elordi unosi u svoj lik u filmu Vidimo se u pet uznemirujuću muževnost, vibrantnu senzibilnost i divlju ljepotu.

PROČITAJTE: Posjetili smo spektakularnu izložbu posvećenu Coco Chanel – Opravdala je sva naša očekivanja

Crveni mini komplet Margot Robbie odaje počast onom koji je nosila Carole Bouquet u filmu Monuments (1986) Ridleyja Scotta, snimljenom u Utahu. Mitologija ovog kultnog parfema živi i danas, kroz različite muze.

Ambiciozni narativ ovog filma transformira romantičnu igru međusobnog privlačenja u nezaboravnu epsku priču, prevodeći nematerijalnu vrijednost luksuza i dušu utjelovljenu u ovom parfemu, koji je istovremeno trenutačan i vječan.

SVIM ŽENAMA KOJE PREISPITUJU ODREĐENU IDEJU O ŽENSTVENOSTI,

RAZLIČITA ISTINA IZVAN KLIŠEJA, SLOBODA OD GOTOVIH ODGOVORA,

N°5 ODUVIJEK NUDI NAJKREATIVNIJE KONSTRUIRANE, NAJTAJNOVITIJE I OSOBNE, NAJŠIFRIRANIJE, NAJMANJE ČITLJIVE, ALI I NAJPREPOZNATLJIVIJE ODGOVORE.

N°5 JE ODGOVOR.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024