HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jägermeister, omiljeni biljni liker na svijetu, izbacio je limitirano izdanje svoje kultne boce. Design Edition donosi boce u bojama brenda, zelenoj i narančastoj. Ovo je najveće limitirano izdanje Jägermeistera do sada, s više od 2,5 milijuna boca diljem svijeta.

Design Edition dolazi i u Hrvatsku pa će zelene boce od studenog biti dostupne u hipermarketima najvećih prodajnih lanaca po redovnoj cijeni, a narančaste tijekom listopada stižu u barove i noćne klubove. Ikonične limited edition boce mogu se nabaviti i u trgovini Kofer u Mesničkoj 6 u Zagrebu, ili naručiti putem webshopa. Ovisno o paketu, uz bocu dolazi i konzola za tetris, termo boca, drvene puzzle, keramička šalica, orašasti plodovi i ostalo.

Nove boje brenda

Jägermeister je redefinirao, standardizirao i registrirao svoje prepoznatljive boje brenda i stvorio dvije nove boje koje savršeno podcrtavaju vizualni identitet kultnog biljnog likera – zelenu boju Herbal Green i narančastu Culture Orange.

Nove Jägermeisterove boje predstavljaju dvije strane ovog premium likera. Svijetla i intenzivna narančasta boja Culture Orange simbolizira strast prema najboljim noćima i urbanu stranu Jägermeistera, dok duboka zelena boja Herbal Green predstavlja poštovanje prema prirodi, biranim biljnim sastojcima i umijeću izrade ovog vrhunskog likera.

”Jägermeister je brend koji slavi noćni život, podržava umjetnike i kreativce, a prirodna receptura ovog likera se nije mijenjala od samog nastanka i sastoji se od 56 biljaka, korijenja i trava. Ovaj dualitet je s dvjema bojama dobio i vizualni pečat. Culture Orange označava radost življenja, inspiraciju, druženje i uzbuđenje, dok je Herbal Green naše naslijeđe, ljubav prema prirodi i vještina pretvaranja biljnih sastojaka u premium liker. Jako smo zadovoljni bojama brenda, a limitirano izdanje kultne boce je izvrstan način da to proslavimo sa svima”, istaknula je Nadine Kramarić, Marketing Manager Core brands za Hrvatsku.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024