Elena Dizdar ponovno inspirira: Ova nijansa savršen je jesenski izbor za žene plave kose

Stil Elene Dizdar i ove je sezone itekako vrijedan kopiranja.

15 listopada 2024

Elena Dizdar bež boja hello magazine croatia hrvatska stil Elene Dizdar INSTAGRAM: @ELENADRIZDAR
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad je takozvani “off-duty” look u pitanju, Kendall Jenner i Bella Hadid svakako su strane manekenke koje vrijedi pratiti, dok u Hrvatskoj u toj kategoriji apsolutno vlada Elena Dizdar. Stil Elene Dizdar, jedne od najtraženijih domaćih modela i uspješne mlade žene koja se priprema za karijeru pravnice, vrijedan je kopiranja 0/24, bez obzira na to odlazi li ova zaposlena djevojka na kavu u kvartu ili se upravo vraća s nekog snimanja.

Elena Dizdar bež boja hello magazine croatia hrvatska stil Elene Dizdar

Stil Elene Dizdar ove je jeseni obojen jednom predivnom nijansom

Uvijek u trendu, a opet originalna, Elena Dizdar itekako zna kako složiti kombinaciju u kojoj će izgledati fantastično, a primijetili smo da ove jeseni posebno voli jednu nijansu koja izvrsno pristaje plavušama.

PROČITAJTE: Kad je ovaj modni detalj u pitanju lijepa Elena Dizdar ima najbolju kolekciju

Jesenski stil Elene Dizdar obojen je bojom pijeska koja lijepo stoji i tamnokosim ženama, a još više plavušama koje imaju kosu boje vanilije.

Elena Dizdar bež boja hello magazine croatia hrvatska stil Elene Dizdar

Ovu nijansu Elena je izabrala kad je birala casual jaknu koju nosi uz traperice i punđu, a u poslovnom izdanju zablistala je u mekanom kompletu košulje i hlača od antilopa, koji je hit sezone, a koji nosi uz crnu kravatu i izvrsne sunčane naočale s velikim okvirima.

Elena Dizdar bež boja hello magazine croatia hrvatska stil Elene Dizdar

Kad je kosa u pitanju, Elena ove jeseni najčešće nosi raspuštenu kosu s razdjeljkom na sredini ili punđu uz koju do izražaja dolaze detalji poput naušnica.

Elena Dizdar bež boja hello magazine croatia hrvatska stil Elene Dizdar

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, glazbe i filma čitajte na HELLO! Croatia.

 

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024