HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Petra Nižetić, slavna fotografkinja i sestra pjevača Luke Nižetića, objavila je na društvenim mrežama najavu svoje ovogodišnjeBožićne Foto Čarolije. Na fotografiji, slatka djevojčica piše kredom po ploči natpis Oh deer Christmas is almost here (“Oh, jelene, Božić je skoro tu”).

Petra je u opisu slike upitala svoje pratitelje: “Što mislite koja je tema ovogodišnje Božićne Foto Čarolije?”

PROČITAJTE: Za sve koji pitaju – ne još!!!: Mariah Carey kaže da još nije vrijeme za božićno raspoloženje

Kreativni uvod u božićne blagdane izazvao je oduševljenje među fanovima, a mnogi su zaključili da je tema ovogodišnje Foto Čarolije – Orašar.

druge vijesti

dorijan klariić

Dorijan Klarić za HELLO!: “Zbog ogromne količine izraženih mišljenja o svemu i svačemu na društvenim mrežama, mišljenje mi je kao pojam, na neki način, izgubilo značaj”

Naš današnji sugovornik je lice koje već godinama oblikuje medijsku scenu, iza kulisa i pred kamerama. Njegov put u svijet televizije počeo je još u djetinjstvu, a danas stoji iza najgledanijih emisija i projekata. S bezbroj izazova i uspjeha, on donosi svježu perspektivu na to što znači biti lider u svijetu medija.

Celebrity News

23 listopada 2024

sex u filmu

Šokantno otkriće! Filmske zvijezde koje su otišle do kraja – stvarni seks pred kamerama!

Neki od najvećih britanskih celebrityja nisu samo briljirali na velikom ekranu, nego su otišli do kraja – i to doslovno! Dok ste ih gledali u napetim scenama, možda niste ni shvatili da su određeni prizori seksa bili stvarni, bez ikakvih filmskih trikova ili dvojnika. U svijetu filma gdje se autentičnost sve više traži, ove zvijezde su odlučile prijeći granice, šokirajući i publiku i filmsku industriju.

Film/TV

23 listopada 2024