HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Postumno objavljeni memoari Lise Marie Presley, From Here to the Great Unknown, otkrivaju zapanjujuće nove uvide ne samo u njezin privatni život, već i u živote ljudi oko nje, pa tako i njezinog bivšeg supruga Michaela Jacksona — uključujući tvrdnju da je Kralj Popa bio djevac u dobi od 35 godina kada su njih dvoje počeli izlaziti.

Unutar jednog dana” nakon što je Presley rekla tadašnjem mužu Dannyju Keoughu da joj je Michael Jackson priznao svoju ljubav i zamolio je „ostavi muža, udaj se za mene i imaj sa mnom djecu“, Lisa Marie piše da ju je Michael već nazvao i pitao je li rekla mužu.

Michael Jackson priznao je Lisi Marie da je djevac nakon što ju je nagovorio da ostavi muža

Nakon što je Danny Keough sam donio odluku da napusti Lisu, Michael joj je priznao: “Rekao mi je da je još uvijek djevac. Mislim da je poljubio Tatum O’Neal i da je imao nešto s Brooke Shields, što nije bio fizički, osim poljupca, rekao je da se i Madonna jednom pokušala spetljati s njim, ali ništa se nije dogodilo.”

Lisa Marie opisuje kako je bila “prestrašena, jer nisam željela napraviti pogrešan potez“. Ali “kada me je odlučio prvi put poljubiti, jednostavno je to napravio. Sve je poticao. Počele su se događati fizičke stvari, što me šokiralo. Mislila sam da možda nećemo učiniti ništa dok se ne vjenčamo, ali on rekao: ‘Ne čekam!‘”

Riley Keough misli da je Michael Jackson jedini shvaćao njezinu mamu

Lisa Marie Presley je umrla 2023. prije nego što je uspjela dovršiti From Here to the Great Unknown, a njezina kći Riley Keough dovršila je ono što je njezina majka započela. Memoari koji su nastali kombinacija su sjećanja Lise Marie Presley i Rileyne verzije događaja. Riley Keough je rođena 1989. godine i imala je 5 godina u vrijeme majčine romanse s Jacksonom.

Mislim da je Michael točno shvatio srž moje mame“, piše Riley. “Htjela ga je popraviti i osjećala je da je neshvaćen, što joj je bilo vrlo poznato.”

Lisa Marie Presley, jedino dijete Elvisa i Priscille Presley, piše u svojim memoarima da ju je s Michaelom povezalo to što su oboje kao djeca bili u središtu pozornosti.

Prisjećajući se ranih dana njihove veze, ona piše: “Ostali bismo budni cijelu noć, razgovarali kao kad nekoga prvi put upoznajete, gledali filmove poput Ralja, pili i razgovarali o našem djetinjstvu, našim životima…”

Lisa Marie Presley žestoko je pobijala optužbe za zlostavljanje protiv Michaela

Također se prisjeća prvih optužbi za zlostavljanje protiv Michaela Jacksona, koje su se dogodile dok su bili u vezi. Optužbe iz 1993. godine završile su izvansudskom nagodbom, ali su se nove optužbe pojavile početkom 2000-tih, što je dovelo do suđenja 2005. godine.

Optužbe su uključivale one za bludne radnje nad maloljetnim djetetom i davanje alkoholnih pića osobama mlađim od 21 godine. Nakon otprilike pet mjeseci, Jackson je proglašen nevinim po svih 14 točaka optužnice.

Što se tiče zlostavljanja djece, nikad nisam vidjela tako nešto“, piše Presley u svojim memoarima. “Ja bih ga osobno ubila da jesam.”

Lisa Marie Presley i Michael Jackson vjenčali su se 1994., a razveli 1996., navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024