HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska voditeljica Edina Pršić Babić podijelila je svoj omiljeni recept za ukusni kiš, koji možete prilagoditi prema vlastitim željama. U kiš možete staviti što god želite,” istaknula je Edina, objašnjavajući kako možete sami napraviti tijesto ili ga kupiti ako ste u žurbi.

Njezin najnoviji recept uključuje tikvicu i sir.

Prvo, naribate tikvicu i dobro je ocijedite, jer može biti vodena. Zatim, u smjesu dodate puno naribanog sira, jedno jaje, malo crvene paprike, soli i papra, sve dobro izmiješate. Smjesu izlijete u protvan za kiš, a na vrh stavite dodatni sir za fini završni dodir.

PROČITAJTE: Ovo je moj ljubavni jezik – Dorin Zelenika otkriva recept za ručak koji njezina obitelj obožava

“I to je to!” zaključila je Edina, pružajući savjet za ukusan i jednostavan obrok koji svatko može pripremiti bez puno muke.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024