HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U intervjuu za Dazed Beauty, Nicki Ledermann, šminkerica koja je radila na filmu Joker, otkrila je kako je transformirala Joaquina Phoenixa u realističniju verziju ovog ikoničnog superzločinca.

„Primjena šminke trajala je u prosjeku 15 do 20 minuta,“ objasnila je, dodajući da je to bilo djelomično zbog toga što je Joaquin teško mirno sjedio, ali i zbog njenog nastojanja da izgled ne bude previše precizno osmišljen.

Šminkerica Jokera otkrila je pozadinu svoga procesa rada

Također je bilo važno da može improvizirati i ponovo raditi šminku u hodu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joker: Folie à Deux (@joker.folieadeux)

„Da bih to postigla,“ rekla je, „koristila sam i miješala različite proizvode kako bih točno uskladila teksture i boje, slobodno sam nanosila šminku i nisam željela prekidati brzi ritam i nevjerojatnu intenzivnost snimanja, kako bi izgledalo fluentno i autentično. Najteži dio bio je održavanje kontinuiteta — kada snimate film, ne snimate scene redom. Jednog dana snimate scenu koja se snimila danima ili tjednima ranije i morate je točno uskladiti iz kadra u kadar. Budući da se sve radilo slobodnom rukom, bilo je potrebno puno vođenja evidencije i vještina slikanja kako bi se uskladilo i napredovalo s time.“

Za sve one koji žele glumiti Jokera za Noć vještica ove godine, Ledermann je savjetovala brend MAC Cosmetics.

Šminkerica Jokera koristila je ove boje

„Glavni proizvodi koje sam koristila za Jokera i sve klaune bili su MAC Chromacakes u bojama Cijan, Čista bijela, Osnovna crvena, Pejzažna zelena i Čista crna,“ precizirala je šminkerica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Joker: Folie à Deux (@joker.folieadeux)

„Pomiješala sam malo Pejzažne zelene s Cijanom za oči i dodala dodir Čiste crne u Osnovnu crvenu. Također sam koristila paletu Siân Richards 4K Longwear Creme i miješala boje kako bih uskladila s bojama MAC Chromacake. Bilo je ključno koristiti proizvode vrhunske kvalitete radi brzine, fleksibilnosti i točnosti.“

druge vijesti