HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tina Knowles dijeli malo majčinske mudrosti. Majka Beyoncé i Solange bila je počašćena na Glamourovim Nagradama za ženu godine, zajedno s drugim majkama koje su odgajale zvijezde ove generacije. Događaj se održao u The Times Square EDITION u New Yorku.

Govoreći za PEOPLE na crvenom tepihu, Tina je podijelila ohrabrujuće riječi za majke koje možda prolaze kroz teške trenutke.

“Mislim da su tinejdžerske godine najteže, ali bit će bolje i dobit ćete ono što uložite,” rekla je, dodajući: “To je ono što zaista vjerujem. Što više ulažete u svoju djecu, što više ljubavi, brige i podrške im pružite, to više dobivate iz toga.” Tijekom svog govora, Tina, koja ima 70 godina, osvrnula se na svoj život kao majka, a Beyoncé je bila u publici kako bi je podržala.

“Imala sam toliko sreće u životu da radim mnoge stvari. Imala sam mnogo karijera, ali uvijek sam govorila da je najbolji posao koji sam ikada imala biti majka,” rekla je Tina, koja je također majka Solange. “Imala sam privilegiju odgajati i pomoći u odgoju četiri kćeri… dvije koje su rođene meni i dvije koje su mi bile dar od Boga. Znate, bila sam pomalo buntovna tinejdžerica i mlada odrasla osoba, i nisam uvijek slijedila pravila, ali onog dana kada sam postala majka, odlučila sam da to neće biti jedna od stvari koje ću upropastiti.”

PROČITAJTE: Tina Knowles izjavila da su njezinu Beyonce maltretirali u školi – Evo zašto

Dok je Tina postajala emocionalna, kamera je zabilježila Beyoncé, koja nije mogla suzdržati suze istovremeno se ponosno smiješeći. Uz pjevačicu Cowboy Cartera i Solange, Tina Knowles je bila matrijarh i majčinska figura članicama Beyoncéine grupe Destiny’s Child, Kelly Rowland i Michelle Williams. Kelly Rowland je također prisustvovala događaju kako bi podržala Tinu Knowles. Uz Knowles, među dobitnicama su bile i majka Travisa Kelcea, Donna Kelce (71), majka Billie Eilish, Maggie Baird (65), i majka Selene Gomez, Mandy Teefey (48).

@glamourmag Brb holding back tears listening to Miss Tina’s #GlamourWOTY sentimental speech 🥹 As we listen to her words of inspiration, her message is a reminder that motherhood is sacred and rooted in unconditional love ❤️ Catch other moments you missed from this year’s awards at the link in bio. #MissTina #Beyonce #Solange #cecred ♬ original sound – Glamour

druge vijesti