Zaljubljena Nika Turković u bluzi Mona izgleda fantastično

Čini se da je poput brojnih Hrvatica, i Nika Turković zaljubljena u kreacije regionalnog modnog brenda Mona.

09 listopada 2024

Nika Turković u bluzi Mona hello magazine croatia hrvatska ružičasta bluza Nike Turković INSTAGRAM: @NIKATURKOVIC
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uvijek izvrsno odjevena, Nika Turković i ovaj put briljira u bluzi regionalnog modnog brenda koji brojne Hrvatice, s Ivom Radić i Lidijom Lešić na čelu, obožavaju. Nika Turković u bluzi Mona krenula je na jedno snimanje, a neobičan odjevni komad toliko ju je oduševio da je na putu morala snimiti nekoliko storyja i podijeliti ih s obožavateljima na Instagramu.

Nika Turković u bluzi Mona hello magazine croatia hrvatska ružičasta bluza Nike Turković

Nika Turković u bluzi Mona izgleda jako chic

Popularna mlada hrvatska pjevačica Nika Turković u bluzi Mona istovremeno izgleda trendi i bezvremenski, a kombinira ju uz traperice opuštenog kroja, bijele čarape, koledžice i cool sunčane naočale u stilu avijatorica, sa smeđim okvirima.

PROČITAJTE: Nika Turković otkrila kompleks iz glazbene škole: ‘Mama mi je govorila da se ne oblačim lijepo bez pripreme!’

Ružičasta bluza Nike Turković dio je kolekcije modnog brenda Mona koji se već godinama ističe po svojim originalnim i naglašeno ženstvenim krojevima koji iz sezone u sezonu iznova osvajaju srca stylish žena diljem regije, ali i svijeta.

Na storyjima Nike Turković imamo prilike vidjeti i njezinog dečka, odjevenog u smeđu kožnatu jaknu, na čije se rame poznata pjevačica nježno naslanja.

Čini se da je romantična ružičasta bluza baš u skladu s njezinim raspoloženjem ovih dana…

Nika Turković u bluzi Mona hello magazine croatia hrvatska ružičasta bluza Nike Turković

druge vijesti