HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Manekenka Hailey Bieber izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojom nedavnom objavom, ostavljajući javnost u nedoumici oko stava njezina supruga Justina Biebera usred rastuće drame. Pjevač se našao pod povećalom nakon uhićenja njegova nekadašnjeg bliskog prijatelja P. Diddyja, kojeg je njujorška policija privela 16. rujna pod ozbiljnim optužbama, uključujući trgovinu ljudima i reketarenje. Diddy je, međutim, odlučno negirao sve optužbe, tvrdeći da nije počinio nikakvo kazneno djelo.

PROČITAJTE: Paklena postelja u dvorištu – Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Iako se očekivao njihov javni odgovor, Justin i Hailey zadržali su distanciju. Par se pojavljuje rijetko u javnosti, dok Justinov bivši mentor vodi pravnu bitku protiv ozbiljnih optužbi. Dok se šutnja oko skandala nastavlja, Hailey je odlučila poslati nejasnu, ali smjelu poruku svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije  pada

U ponedjeljak ujutro, Hailey je na Instagramu podijelila fotografiju koja je dodatno potaknula rasprave. Na slici se vidi Justin Bieber bez majice, kako prkosno pokazuje srednji prst paparazzima. Ispod slike, Hailey je jednostavno napisala: “Raspoloženje”, što je izazvalo val komentara među njezinih 53,6 milijuna pratitelja.

PROČITAJTE: Jesu li državne vlasti zbilja otkrile tajni tunel koji povezuje kuće Diddyja i Michaela Jacksona?

Dok su neki hvalili njezinu odvažnost, drugi su se zapitali što je točno željela poručiti, posebno u kontekstu optužbi koje se vežu uz P. Diddyja.

PROČITAJTE: Netflix ne planira dokumentarac Diddy Do It?

Ovaj istaknuti trenutak dolazi nakon što je Justin nedavno sudjelovao na Diddyjevom albumu “The Love Album: Off The Grid“. U rujnu 2023., prije nego što je došlo do skandala, Justin je na Instagramu izrazio zahvalnost Diddyju za suradnju, prisjećajući se kako je kao 14-godišnjak otišao u njegov ured s nadom da će ga mentorirati.

PROČITAJTE: Ovo je Diddyjeva tetovaža preko cijelih leđa – Je li ga proklela?

“Sjećam se kako sam otišao Diddyju ponuditi pjesmu koju sam napisao kad sam imao 14 godina, ali nažalost, pjesma je bila loša haha. Dobio sam čvrsto ‘ne’ od njega. Brzo naprijed nekoliko godina, Puff me zamolio da improviziram nešto za njegov nadolazeći ljubavni album. Cijeli krug se zatvorio, volim te @diddy”, napisao je Justin.

PROČITAJTE: Godinama nakon što su je napali zbog istine, Wendy Williams otvara dušu o Diddyjevoj istrazi o trgovini ljudima

Međutim, nakon Diddyjeva uhićenja, počele su se širiti glasine da Justin preispituje svoju povezanost s njim. “Justin je duboko potresen vijestima o Diddyju i ne želi se suočiti s njima ili razgovarati o tome, stoga se povukao”, otkrio je izvor prošlog mjeseca. Dodali su kako je situacija posebno teška za Justina jer su mnogi ljudi koji su mu pomogli izgraditi karijeru bili bliski s Diddyjem, što ga je emocionalno uzdrmalo.

PROČITAJTE: Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

Dok skandal oko P. Diddyja nastavlja puniti naslovnice, ostaje vidjeti hoće li Justin Bieber zauzeti jasan stav ili će i dalje ostati suzdržan, dok njegova supruga Hailey, čini se, ne oklijeva jasno izraziti svoje mišljenje.

justin bieber

druge vijesti