HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na društvenoj mreži TikTok pojavila se zloslutna teorija zavjere koja se vrti oko poznate pjevačice Beyoncé, koja se sve više profilira kao nezaobilazna figura u glazbenoj industriji.

Sve je započelo nakon što je Sean “Diddy” Combs uhićen, a mnogi su primijetili njegovu bliskost s njenim suprugom Jay-Z-jem. Ubrzo su se počele širiti spekulacije i sumnje, sugerirajući da su Diddy i Jay-Z poput “mračnih protagonista” glazbenog svijeta, dok su oni koji se ne priklanjaju njihovoj strani osuđeni na propast.

Ove teorije zavjere brzo su osvojile internetsku zajednicu, potičući rasprave o moći i utjecaju koji ovi muzičari imaju u industriji te o posljedicama za one koji se usude izazvati njihov autoritet.

@maximkuzlin I can’t believe i got this on camera #adeleinmunich #renaissanceworldtour #adele #beyonce #CapCut #fyp ♬ original sound – maximkuzlin

Na društvenim mrežama počeli su se povlačiti razni tragovi o tragično preminulim slavnim osobama poput Tupaca, Biggieja, Aaliyah, Brittany Murphy i Michaela Jacksona. U tom kontekstu, postalo je sve češće spominjati i ime Beyoncé, što je potaknulo brojne rasprave. Jedna od najzvučnijih teorija sugerira da je, dok je Aaliyah bila smatrana pop princezom, Beyoncé morala zauzeti titulu pop kraljice. Prema ovoj spekulaciji, da Aaliyah nije poginula, možda danas ne bismo ni čuli za Beyoncé. Ove teze dodatno su potkrijepljene starim zajedničkim snimkama Beyoncé i Aaliyah, koje su ponovno isplivale na površinu, stvarajući valove kontroverzi i nostalgije u glazbenoj zajednici.

@iiwatercoloreyes she was just trying to survive🥺 (edit) this is a JOKE, saying this since some people think i’m being fr😭 #beyonce #dualipa #sheknows #fyp ♬ She Knows – J. Cole

Nakon ovog vala spekulacija, TikTok je preplavljen snimkama na kojima današnji najveći svjetski celebrityji zahvaljuju Beyoncé i spominju je dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su upravo nju nadmašili.

Mnogi korisnici društvenih mreža počeli su se pitati: “Zašto svi stalno spominju Beyoncé kad ona izgubi? Moraju li to učiniti?Pojavile su se i tvrdnje da se svi boje Beyoncé, stvarajući tako dojam da iza ove situacije stoji neka mračnija priča. Ove rasprave dodatno su rasplamsale teorije zavjere, ostavljajući korisnike u uvjerenju da se na glazbenoj sceni kriju neistraženi misteriji i napetosti koje sežu daleko izvan običnog natjecanja.

Na dodjeli Grammyja 2017. godine, Adele je osvojila prestižnu nagradu za album godine, no umjesto da se posveti samo svojoj pobjedi, odala je počast svojoj konkurentici Beyoncé, koja je također bila nominirana s albumom Lemonade. Tijekom emotivnog govora, Adele je izjavila da smatra kako je Beyoncé zaslužila tu nagradu, naglašavajući koliko joj je Beyoncé bila inspiracija tijekom cijelog života.

@j3sseeeca The comments 💀😂 #fyp #trending #beyonce #sheknows ♬ original sound – JessAfterDark💕

U trenutku kada je izrazila svoju zahvalnost, emocije su je preplavile, te se rasplakala. Čak je slomila svoju Grammy nagradu na dva dijela i jedan komadić dobacila Beyoncé, koja je sjedila u publici. Ovaj dirljivi trenutak dodatno je potvrdio duboko poštovanje koje Adele osjeća prema Beyoncé, a njezine riječi su odjeknule u backstageu, gdje je navodno povikala: “Što, dovraga, ta žena mora napraviti da osvoji nagradu za album godine?”

@marianaraujo09 💆🏽‍♀️ #fyp #foryou #foryoupage #viral #diddy #beyoncé #sheknows ♬ She Knows – J. Cole

Ova situacija dodatno je istaknula ne samo talent i utjecaj Beyoncé u glazbenoj industriji, već i solidarnost među umjetnicima, koji su svjesni koliko truda i posvećenosti zahtijeva stvaranje vrhunskih glazbenih djela.

Šest godina nakon emotivnog trenutka na Grammyjima 2017., Beyoncé se ponovno našla u situaciji gdje nije osvojila nagradu za album ili pjesmu godine. Ovaj put, mlada i talentirana Lizzo odnijela je pobjedu, ali je i sama iskoristila svoju priliku na pozornici da odaje počast Beyoncé.

@arshiabaalef isn’t this enough to know Aaliyah’s death wasn’t an accident??? #fyp #foryoupage #beyonce #pdiddy #diddy #celebrity #foryou #viral #scary #news #crazy #fyp #foryou #viral #celebrities #pdiddylist #pdiddyscandale #taylorswift #kanyewest #grammys #adele #aaliyah #jayz ♬ original sound – Arshia☺︎

Tijekom svog govora, Lizzo je istaknula koliko joj je Beyoncé bila inspiracija, naglašavajući utjecaj koji je njezina glazba imala na njezin vlastiti razvoj kao umjetnice. Ovaj trenutak nije bio samo svjedočanstvo o Lizzoinom uspjehu, već i još jedan dokaz koliko je duboko ukorijenjena Beyoncéina prisutnost i utjecaj u svijetu glazbe, gdje njezin rad nastavlja nadahnjivati nove generacije izvođača.

@tracylivintheislanddream #duet with @theoneloca #TaylorSwift They bought that?? #grammys2023 #adele #harryshouse #renaissance ##thehateisreal##fyp##beyonce ♬ She Knows – J. Cole

Iako je Beyoncé opet ostala bez Grammyja, njezina sposobnost da ujedinjuje i inspirira druge umjetnike ostaje neupitna, čineći je vječnom kraljicom glazbene industrije.

Kada je Jay-Z primio Grammy za svoj izniman doprinos glazbenoj industriji, istaknuo je važnost Beyoncéinog rada i njezin izostanak s nagrade za album godine. Tijekom svog emotivnog govora, jasno je naglasio: “To nema smisla”. Ova izjava odražavala je frustraciju ne samo njega, već i mnogih obožavatelja koji su svjesni koliko je njezin rad utjecajan i revolucionaran. Njegova podrška nije bila samo podrška supruzi, već i priznanje talentu i trudu koji je Beyoncé uložila u svoju glazbu, dodatno potkrepljujući osjećaj da je ona često nepravedno zapostavljena unutar glazbene zajednice. Jay-Zev komentar dodatno je rasvijetlio temu koja se provlači kroz sve dodjele nagrada: koliko je važno prepoznati i nagraditi umjetnike čiji su doprinosi od neprocjenjive vrijednosti.

Godina 2009. ostat će zauvijek zapamćena kao jedna od najbizarnijih u povijesti glazbene industrije, a događaj koji ju je obilježio odigrao se na dodjeli MTV Video Music Awards. Naime, tijekom ceremonije, Kanye West odlučio je prekinuti govor mlade Taylor Swift, koja je u tom trenutku primala nagradu za najbolji ženski video za pjesmu “You Belong with Me”. Dok je Taylor zahvaljivala publici, Kanye se bez najave popeo na pozornicu, uzeo mikrofon i iznio svoje uvjerenje da je Beyoncé trebala biti dobitnica te nagrade za svoj video “Single Ladies (Put a Ring on It)”. Ova izjava izazvala je šok među prisutnima, a Taylor je ostala zatečena.

Kasnije te večeri, nakon što je Beyoncé osvojila drugu nagradu, ona je, pokazujući svoju plemenitost, pozvala Taylor na pozornicu kako bi dovršila govor koji je bio prekinut. Ovaj trenutak postao je simbol višegodišnjeg neprijateljstva između Taylor Swift i Kanyea Westa, ali danas, na društvenim mrežama, teoretičari zavjera sugeriraju da je Kanye, zapravo, “spasio život” Taylor Swift svojim postupkom.

PROČITAJTE: Ni jedan ni dva ni tri – čak 120 novih ljudi tuži Diddyja za seksualno zlostavljanje!?

Ipak, s obzirom na to da je 2021. godine Taylor podijelila poruku koju je primila od Beyoncé nakon dodjele Grammyja te godine, čini se da su te spekulacije više rezultat maštovitosti nego stvarnosti. Ova situacija nastavlja poticati rasprave o dinamici u glazbenoj industriji i o tome kako se sudbine umjetnika mogu ispreplesti na nepredvidive načine.

Beyoncé su tijekom godina zahvaljivali brojni slavne osobe prilikom primanja različitih nagrada. Neki od najistaknutijih imena koja su joj se zahvaljivala uključuju:

  1. Taylor Swift – Prilikom dodjele MTV Video Music Awards, Taylor je spomenula Beyoncé kao svoj idol i inspiraciju.
  2. Lady Gaga – Gaga je često isticala utjecaj Beyoncé na svoju karijeru, zahvaljujući joj na podršci i inspiraciji.
  3. Rihanna – Tijekom različitih događanja, Rihanna je priznala da je Beyoncé bila jedna od njezinih najvećih uzora.
  4. Billie Eilish – Mlada pjevačica zahvalila je Beyoncé tijekom svojih nastupa i u intervjuima, govoreći o njenom utjecaju na svoju glazbu.
  5. Ariana Grande – Ariana je također istaknula kako je Beyoncé značajno utjecala na njezinu karijeru i glazbeni stil.

Ova zahvaljivanja često naglašavaju kako je Beyoncé ostavila neizbrisiv trag u glazbenoj industriji i kako je njezin rad inspirirao mnoge druge umjetnike.

Kako su uopće povezani Diddy i Beyonce?

Povezanost između Beyoncé, Diddyja i Jay-Z-a odražava složenu mrežu osobnih i profesionalnih veza unutar glazbene industrije koja traje već nekoliko desetljeća. Jay-Z i Diddy prijatelji su od ranih 1990-ih, a obojica su se proslavili dolazeći iz sličnih sredina u New Yorku, gdje su izgradili svoje karijere na temeljima hip-hopa i R&B-a. Njihovo prijateljstvo nije samo površno; ono uključuje brojne glazbene suradnje i poslovne pothvate koji su doprinijeli njihovom statusu u industriji.

PROČITAJTE: Najluđa teorija zavjere koju ćete danas čuti – Koga su sve ubili Diddy, Beyonce i Jay-Z?

Jedan od značajnih trenutaka u njihovom zajedničkom radu dogodio se 1997. godine, kada su surađivali na Diddyjevom debitantskom albumu. Od tada, njihova podrška jedno drugome postala je očigledna, ne samo u profesionalnom smislu, već i na osobnoj razini. Pojavljivali su se zajedno na raznim događanjima, uključujući Diddyjevu raskošnu proslavu 50. rođendana 2019. godine, gdje su istaknuli svoj blizak odnos i zajedničke uspjehe.

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

Beyoncé se također uključila u ovu mrežu prijateljstava, a 2003. godine snimila je pjesmu “Summertime” s Diddyjem. Ova suradnja dodatno je osnažila njihovu povezanost, pokazujući da su i ona i Diddy sposobni stvarati glazbu koja odražava njihove zajedničke interese i talente. Kroz sve ove godine, njihova međusobna podrška i suradnja ostale su ključni aspekti njihovih karijera, ali i međusobnih odnosa unutar glazbene zajednice.

PROČITAJTE: Ovo je Diddyjeva tetovaža preko cijelih leđa – Je li ga proklela?

Iako trenutno nema čvrstih dokaza koji bi ukazivali na to da su Jay-Z i Beyoncé izravno umiješani u optužbe koje se podižu protiv Diddyja, glasine sugeriraju da bi trenutna situacija mogla uzrokovati napetosti u njihovom braku. S obzirom na blisku povezanost između Jay-Z-a i Diddyja, kao i složenu dinamiku unutar glazbene industrije, izvori bliski paru navode da se pritisci i spekulacije oko Diddyjevih pravnih problema mogu odraziti na njihov odnos. Ova situacija dodatno naglašava izazove s kojima se suočavaju javne osobe, čije osobne živote često preispituju mediji i javnost, a što može stvoriti dodatne tenzije unutar privatnog života.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024