HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kreator viralnog plakata koji najavljuje Netflixov dokumentarac pod nazivom “Diddy Do It?”, vezan uz trenutnu istragu o optužbama za seksualno zlostavljanje i trgovanje ljudima protiv Seana “Diddyja” Combsa, potvrdio je da je grafika lažna i “samo parodija“.

PROČITAJTE: Svi su ljubomorni na Beyoncé – Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Plakat je izradio grafički dizajner i umjetnik Kode Abdo, poznatiji kao BossLogic, a na njega je stavio službeni logo Netflixa i natpis “sada dostupno za streaming.”

PROČITAJTE: Jesu li državne vlasti zbilja otkrile tajni tunel koji povezuje kuće Diddyja i Michaela Jacksona?

Pretraživački promet za upite “Diddy Do It Netflix,” “Diddy Do It” i “Netflix Diddy” porastao je za 1550 %, 1450 % i 400 %, redom, otkako je BossLogic prvi put podijelio plakat u ponedjeljak, pokazuju podaci Google Trends.

PROČITAJTE: Godinama nakon što su je napali zbog istine, Wendy Williams otvara dušu o Diddyjevoj istrazi o trgovini ljudima

Abdo je kasnije potvrdio za Forbes da je plakat napravljen u šali, no grafika je već postala viralna i privukla pažnju Curtisa “50 Centa” Jacksona, koji je već potvrdio da njegova produkcijska kuća radi na dokumentarcu vezanom uz Diddyja.

Netflix ne planira dokumentarac Diddy Do It, ali ga zato planira – 50 Cent

50 Cent je ponovno objavio BossLogicov plakat u utorak uz nekoliko promjena (opis je promijenjen s “dokumentarca” na “dokuserija” i uklonjen je Netflix branding), uz natpis: “Ovo će srušiti sve rekorde kada izađe.”

PROČITAJTE: Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

Jacksonova G-Unit Film & Television u prosincu je objavila da će snimiti dokumentarac o optužbama protiv Combsa i donirati prihode od filma žrtvama seksualnog zlostavljanja, iako naslov ili službeni plakat filma još nisu objavljeni.

diddy

Ako Diddy Do It ikada izađe, srušit će sve rekorde gledanosti

Niz nedavnih tužbi protiv Diddyja započeo je u studenom prošle godine kada ga je pjevačica Casandra Ventura optužila za silovanje i seksualno trgovanje. Tužba je odmah riješena uz neotkrivenu svotu novca, a Combs nije priznao nikakvu krivnju u toj nagodbi. U istom mjesecu, druga žena je tvrdila da je Combs drogirao, seksualno napao i taj napad tajno snimio 1991. godine.

PROČITAJTE: Kraljica straha – Otkrijte glavni razlog zašto svjetske zvijezde u govoru zahvaljuju Beyoncé

U drugoj tužbi optuženi su Combs i pjevač Aaron Hall da su silovali neimenovanu ženu i njezinu prijateljicu tijekom 1990-ih, dok još jedna tužba, podnesena u prosincu, optužuje Diddyja za drogiranje i silovanje 17-godišnjakinje početkom 2000-tih.

PROČITAJTE: Ni jedan ni dva ni tri – čak 120 novih ljudi tuži Diddyja za seksualno zlostavljanje!?

Producent Rodney “Lil Rod” Jones nedavno je podnio tužbu na 30 milijuna dolara pred Okružnim sudom Sjedinjenih Američkih Država za južni okrug New York, optuživši Diddyja za seksualno uznemiravanje, drogiranje sudionika njegovih kućnih zabava i vođenje “seksualnog trgovačkog pothvata.”

PROČITAJTE: Paklena postelja u dvorištu – Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

U tužbi se navodi da je Combs redovito organizirao zabave sa seksualnim radnicima, maloljetnicima i ilegalnim drogama te opisuje “seksualni trgovački pothvat” u kojem su Combs, njegov sin i zaposlenici regrutirali žene i maloljetnice za obavljanje seksualnih usluga za novac “sredstvima sile, prijetnji sile, prijevare, zloupotrebe procesa i prisile.”

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

Malo detalja je objavljeno o dokumentarcu koji u pripremi ima G-Unit Film & Television. U najavi projekta, Curtis “50 Cent” Jackson objavio je na društvenoj mreži X isječak repera Marka Curryja — bivšeg člana Bad Boy Recordsa (kuće koju je osnovao Combs) — koji govori o izlascima u klubovima i objašnjava kako bi Diddy “začinio” boce šampanjca s “nečim da djevojke postanu stvarno, stvarno klizave.”

PROČITAJTE: Najluđa teorija zavjere koju ćete danas čuti – Koga su sve ubili Diddy, Beyonce i Jay-Z?

50 Cent se više puta oglasio o optužbama protiv Diddyja otkako su prvi put isplivale u javnost, uključujući kada je objavio fotografije novinskih članaka koji izvještavaju o pretresu Diddyjevih domova, uz tekst: “Sad nije ‘Diddy do it’, već ‘Diddy done’. Ne dolaze oni tako ako nemaju slučaj.”

druge vijesti