HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glasine koje su se pojavile na društvenim mrežama sugeriraju da je Beyoncé izgubila četiri milijuna pratitelja na Instagramu preko noći zbog navodnih veza sa Seanom “Diddyjem” Combsom.

Ove tvrdnje, koje su postale viralne na platformi X, povezuju gubitak pratitelja s pravnim problemima Diddyja i smrću Aaliyah. Ipak, istraživanje je pokazalo da su te tvrdnje lažne.

PROČITAJTE: Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Prema podacima sa stranice Social Blade, koja prati analitiku društvenih mreža, Beyoncéin broj pratitelja postepeno se smanjivao od ožujka 2024., a ne naglo, kao što sugeriraju glasine. Na primjer 27. rujna Beyoncé je zapravo dobila 56 151 pratitelja, u suprotnosti s izvještajima o iznenadnom gubitku od četiri milijuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

Jedan korisnik platforme X potaknuo je glasinu objavom u kojoj je tvrdio: “Beyoncé se našla u središtu velike kontroverzije u posljednjim danima nakon masovnog gubitka pratitelja,” povezujući to s Diddyjevom aferom. Međutim, Community Note na platformi X razjasnio je da je broj Beyoncéinih pratitelja od kolovoza stabilan i da se kreće oko 316 milijuna.

PROČITAJTE: Najluđa teorija zavjere koju ćete danas čuti – Koga su sve ubili Diddy, Beyonce i Jay-Z?

Unatoč tome što nije izgubila pratitelje, njezini komentari na Instagramu prepuni su poruka vezanih uz njezinu navodnu povezanost s Diddyjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

PROČITAJTE: Ni jedan ni dva ni tri – čak 120 novih ljudi tuži Diddyja za seksualno zlostavljanje!?

Glasine o tome da je Jay-Z izgubio pratitelje također su opovrgnute. Broj njegovih pratitelja ostao je isti, malo ih je manje od 900 000, što ukazuje na to da nema veze s Diddyjevom uhićenjem.

PROČITAJTE: Kraljica straha! Otkrijte glavni razlog zašto svjetske zvijezde u govoru zahvaljuju Beyoncé

Iako je broj Beyoncéinih pratitelja postupno opadao od početka 2024., nema dokaza koji bi podržali tvrdnju da je to povezano s njezinom vezom s Diddyjem, koji je trenutno u pritvoru  zbog optužbi za trgovinu ljudima.

druge vijesti