HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Uhićenje Seana “Diddy” Combsa i njegovo kasnije suđenje već više od tjedan dana dominiraju vijestima, od strašnih opisa događaja koji su isplivali na površinu do poveznica s brojnim poznatim osobama.

Usred veza sa zvijezdama poput Justina Biebera i Jennifer Lopez, korisnici društvenih mreža primijetili su da je Usher, koji je s osramoćenim reperom bio povezan od mladosti, u danima nakon uhićenja potpuno obrisao svoj Twitter/X račun.

PROČITAJTE: Tri jeziva i šokantna savjeta koje je P Diddy dao Beyonce i Jay-Z-ju neposredno prije pada

Međutim, drugi također povlače paralelu između nedavnih postupaka izvođača s ovogodišnjeg Super Bowla i pjevačice Pink, ističući da njezin gotovo prazan profil na X-u sadrži samo dva retweeta. Korisnici društvenih mreža počeli su spekulirati je li 45-godišnja pop zvijezda očistila svoj račun iz istog razloga. No Pink je brzo demantirala te tvrdnje odlučnom izjavom.

Na svom Instagram profilu, na kojem je najaktivnija, podijelila je screenshot objave koju je postavila 6. veljače, u kojoj je pisalo: “Ovaj račun će se uništiti za dvije minute. Učinite to!!!!!!” Pink je pojasnila da je najavila da će obrisati svoj X profil gotovo osam mjeseci ranije i da su optužbe jednostavno pretjerivanje. Napisala je: “Ne znam zašto sam postala priča s naslovnice ovog tjedna, ali svoj Twitter račun sam obrisala 6. veljače!!!”

p diddy

“Nema istine u glasinama koje su se proširile ovog tjedna, a iako sam s nekim osobama imala kratke susrete, nisam povezana ni s kim od spomenutih,” izjavila je.

Čini se da se većina Usherovih objava na X-u vratila na njegov profil, a on je 22. rujna komentirao tu promjenu tweetom koji je glasio: “Račun je hakiran i, dovraga, svi ste to odmah prihvatili! Vidimo se večeras u Intuit Domeu.”

Godine 2016. Usher je, u viralnom intervjuu za The Howard Stern Show, prisjetio se onoga što je vidio dok je živio u jednoj od svojih kuća u Scarsdaleu kao tinejdžer. Prema riječima pjevača “Confessions”, producent LA Reid je dogovorio da tada 14-godišnjak živi s glazbenim mogulom 1993. godine kako bi “vidio način života” prije nego što je te godine postigao svoj veliki uspjeh s debi albumom.

PROČITAJTE: Ni jedan ni dva ni tri – čak 120 novih ljudi tuži Diddyja za seksualno zlostavljanje!?

Kada je Howard upitao je li u kući bilo puno zabava i žena (izjava koja danas ne zvuči najbolje), Usher je odgovorio: “Ne baš… Imao sam priliku vidjeti neke stvari… Ne znam bih li mogao uživati i čak shvatiti što sam gledao.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli P!NK (@pink)

“Bilo je to prilično ludo,” složio se. “Bilo je tu nekih vrlo zanimljivih događaja koje nisam nužno razumio,” iako se divio što su u njegovoj kući svraćali neki od najvećih imena hip-hop i R&B svijeta, poput Notorious B.I.G.-a, Faith Evans, Mary J. Blige, Lil’ Kim i Jodeci.

Ostali poznati i slavni poput Leonarda DiCaprija i Ashtona Kutchera također su dugo imali prijateljske veze s glazbenim mogulom, no prema izvještajima sada se distanciraju od njega i nisu komentirali njegovo uhićenje.

druge vijesti

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024