HELLO
HELLO! #HelloItsMe

David Beckham pridružuje se dugogodišnjem prijatelju princu Williamu u važnom kraljevskom posjetu. 49-godišnji umirovljeni nogometaš i 42-godišnji britanski prijestolonasljednik isprobali  su dva nova helikoptera London Air Ambulance Charity tijekom posjeta vojnoj bazi Northolt u utorak.

David Beckham i princ William provjerili su helikoptere koji će spašavati živote

Tijekom svog posjeta, David i William provjerili su unutrašnjost dvaju novih helikoptera H135, za koje se očekuje da će pacijentima diljem Londona pružiti njegu koja će spasiti živote. Također su se susreli s medicinskom i pilotskom ekipom londonske dobrotvorne ambulante Air Charity Ambulance, čiji je William pokrovitelj.

Princ od Walesa ranije je i sam bio pilot helikoptera hitne pomoći.

david beckham i princ william

Princ William i David Beckham pregledali su funkcionalnosti novog helikoptera hitne službe.FOTO: Profimedia

Posjetom je proslavljen završetak trogodišnjeg poziva na prikupljanje sredstava za kupnju novih helikoptera. Kampanja “Usprkos vremenu” “prikupila je 16 milijuna funti za novi zrakoplov, koji će omogućiti dobrotvornoj organizaciji da nastavi svoj vitalni rad na odgovaranju na hitne medicinske slučajeve što je brže moguće“, navodi Us Weekly.

I David Beckham i princ William prava su podrška svojih suprugama

William se nedavno vratio kraljevskim dužnostima nakon što je uzeo slobodno vrijeme tijekom ljeta kako bi proveo vrijeme sa suprugom Kate Middleton i njihovom djecom. Princezi Kate je početkom godine dijagnosticiran rak, a nedavno je objavila da je završila s liječenjem.

david beckham i princ william

Djelatnici hitne službe nisu propustili priliku za selfie s legendarnim Beckhamom.FOTO: Profimedia

Što se tiče Davida, on i njegova producentska kuća spremaju se nakon prošlogodišnjeg uspjeha s dokumentarcem o njemu na proizvodnju dokumentarne serije o njegovoj ženi, Victoriji, koji će pratiti prvenstveno njezin posao modne dizajnerice.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024