HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako se ugrijati na snimanju, kad scena zahtijeva laganu haljinu i sandale, a vani je desetak stupnjeva? Katarina Baban prava je profesionalka pa zna kako se snaći u svim uvjetima, a s pratiteljima na Instagramu podijelila je kako se grije na setu kako ne bi promrzla. Lijepa glumica i dizajnerica oduševila je mnoge svojom posljednjom objavom u kojom je s fanovima hrvatske serije u kojoj glumi podijelila nekoliko zgodnih crtica koje se odvijaju iza kamera. Kako se Katarina Baban na setu bori protiv hladnoće? Pogledajte u nastavku!

Katarina Baban na setu hello magazine croatia hrvatska

Katarina Baban na setu omiljene hrvatske serije grije se u ružičastom

Talentirana glumica poznata je po svom ženstvenom stilu, a ružičasta boja draga joj je i kad bira komade koji će joj pomoći da se “utopli” na setu.

PROČITAJTE: Jeste li znali da Katarina Baban ima preslatke ružičaste šalice u svojoj lifestyle kolekciji?

Katarina Baban je na setu snimljena kako sjedi u stolcu u pauzi od snimanja, odjevena u glamurozni ljubičasti kombinezon, preko kojeg je prebacila mekani ružičasti kućni ogrtač, s bijelom postavom.

Katarina Baban na setu hello magazine croatia hrvatska

Lijepa glumica snimila je i svoja stopala s tankim najlonkama koje su se na setu poderale, a koje s veseljem “ubacila” u gležnjače čim je dobila znak da može odmoriti i skinuti zlatne sandale s remenčićima u kojima snima najnovije scene.

Katarina Baban na setu hello magazine croatia hrvatska

“Grijajuće metode na setu vol.1”, napisala je Katarina Baban uz fotografije koje su dobro zabavile pratitelje na njezinom profilu.

druge vijesti