HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Del Rey uživa u bračnoj sreći!Jeremy je jedini i neponovljiv. I nevjerojatan. I jako smo sretni,” izjavila je Lana o svom novom mužu, Jeremyju Dufreneu.

39-godišnja pjevačica udala se za vodiča tura po močvarama, 49-godišnjeg Dufrenea, 26. rujna. Novopečeni supružnici nedavno su uživali u malo kvalitetnog vremena, a njihova interakcija podijeljena je na Instagram stranici obožavatelja na koju je Lana osobno odgovorila.

Lana Del Rey, Jeremy Dufrene, vjenčanje, bračna sreća, paparazzi, turbulentna romansa, vodič za aligatore, ljubavni odnos, zabavni svijet, bliski prijatelji

Iako se činilo da njihov odnos napreduje brzo, njih dvoje se poznaju već neko vrijeme.

PROČITAJTE: ŠOK VJENČANJE! Lana Del Rey se udala za vodiča tura po močvarama, detalji ceremonije iznenadili sve!

Izvor je za PEOPLE rekao da je njihova “turbulentna romansa” funkcionirala za njih na svoj način.

Lana Del Rey, Jeremy Dufrene, vjenčanje, bračna sreća, paparazzi, turbulentna romansa, vodič za aligatore, ljubavni odnos, zabavni svijet, bliski prijatelji

“Prvi put su se sreli prije nekoliko godina, a zatim su se ponovno povezali ranije ove godine,” rekao je izvor. “Bila je to pomalo munjevita romansa, ali Lana je bliskim prijateljima rekla da će se udati.” Dodali su: “Jeremy je drugačiji od muškaraca koje Lana upoznaje u svijetu zabave. On je sjajan tip. Šarmantan je i karizmatičan na južnjački način, džentlmen je i tretira Lanu jako dobro. Ona je stara duša.”

druge vijesti

mamma mia 3

Hoćemo li gledati Sabrinu Carpenter u trećem nastavku Mamma Mie?

Amanda Seyfried nedavno je izrazila svoje oduševljenje mogućnošću trećeg nastavka popularnog mjuzikla “Mamma Mia!” dok je razgovarala o potencijalnom angažmanu Sabrine Carpenter u novoj ulozi. “Ako Sabrina Carpenter želi igrati moju kćer, ja ću to ostvariti,” izjavila je Seyfried, pokazujući svoju podršku mladoj pjevačici i glumici. Uzbuđenje oko novog nastavka raste, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju novosti o projektu. Seyfried je također naglasila kako bi se film mogao uskoro ostvariti, unatoč tome što još nije vidjela scenarij. Sve u svemu, očekivanja su visoka, a entuzijazam je očit.

Film/TV

04 listopada 2024

coldplay

Otkrivamo vam pravi razlog zbog kojeg grupa Coldplay “odlazi u penziju”

U najnovijem iznenađujućem intervjuu, frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, otkrio je planove benda koji će zauvijek promijeniti glazbenu scenu. Nakon izlaska svog 12. studijskog albuma, Coldplay namjerava povući se iz snimanja glazbe, ostavljajući mnoge obožavatelje u suzama. No, dok se bliži kraj jedne ere, Martin naglašava da bend neće nestati—umjesto toga, fokusirat će se na spektakularne nastupe uživo koji će i dalje donositi nevjerojatnu energiju diljem svijeta. Ova vijest otvara vrata raspravi o naslijeđu koje će Coldplay ostaviti iza sebe i o tome što možemo očekivati od njih u budućnosti.

Celebrity News

04 listopada 2024