HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako se približava svom 21. rođendanu sljedećeg mjeseca, pratitelji britanske kraljevske obitelji pitaju se što budućnost nosi za jednu od unuka kraljice Elizabete II., lady Louise Windsor.

Louise, koja je upravo započela svoju treću godinu na Sveučilištu St Andrews, često se doživljava kao marljivu mladu princezu, pravu nasljednicu svoje majke, vojvotkinje od Edinburgha i nekoga tko se ugleda na svoga pokojnog djeda i baku, kraljicu Elizabetu II. i princa Philipa, s obzirom na to uživa u jahanju i vožnji kočije.

Louise Windsor je kraljeva nećakinja, ali ne planira imati aktivniju ulogu u obitelji

No čini se malo vjerojatnim da je Louise suđeno da ikada postane radni član kraljevske obitelji, s obzirom na njegove planove da svede na minimum starije zaposlene članove kraljevske obitelji i Louiseino dosadašnje ultraprivatno odrastanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Louise Windsor (@admireladylouisewindsor)

Nikada ne zamišljam da će ona biti kraljevski član s punim radnim vremenom ili čak honorarni član“, rekao je Joe Little, glavni urednik časopisa Majesty, za britanski Hello. “Ona je članica kraljevske obitelji. Ona je nećakinja sadašnjeg kralja i bit će sestrična budućeg kralja. Ali ne mislim da će igrati aktivnu ulogu u poslovnom kraljevskom životu. Mislim da će posjećivati ​​kraljevska događanja, ali ne vidim da preuzima vlastite angažmane. Mislim da će se u budućnosti baviti svojim stvarima.

Sada nema razloga da Louise ne bude uključena u dobrotvorne akcije, poput svoje majke i oca, ali s obzirom na njezinu dob, mislim da može sama donositi te odluke kada za to dođe vrijeme.”

Louise Windsor planira postati prva vojnikinja u kraljevskoj obitelji od bake Elizabete II.

Joe je također istaknuo da Louise nikada nije nazivana ‘Njezino kraljevsko visočanstvo’ unatoč tome što ima to pravo rođenjem, te da su njezini roditelji princ Edward i Sophie odlučili da je ne zovu princeza Louise.

Čini se da nije u Louiseinoj prirodi da želi javnu ulogu, a samim time i javni profil, rekao je Joe. “Nije poznata u usporedbi s ostalim članovima svoje obitelji. Trenutno je možda malo ispod radara. Ne vidim zašto bi ona trebala ili nužno željela javnu ulogu u ovoj fazi, jer drugi članovi njezine obitelji rade stvari na svoj način i to je savršeno primjereno.

 

Dok su Louise ostale još dvije godine na sveučilištu, samo će vrijeme pokazati kakav će put slijediti nakon toga. Na svojoj LinkedIn stranici, 16. osoba u nasljednom redu za britansku krunu ranije je izjavila da želi nastaviti karijeru u pravu, diplomaciji ili vojsci.

Izvještaj The Suna tijekom ljeta također je tvrdio da Louise želi služiti svojoj domovini i da se “zaljubila” u vojne kadete. Članica je Časničkog zbora Sveučilišta St Andrews, koji studentima nudi plaćenu vojnu obuku.

Louise slijedi stope svoje pokojne bake kraljice, koja se pridružila Pomoćnoj teritorijalnoj službi 1945., postavši prva ženska članica kraljevske obitelji koja se pridružila oružanim snagama kao aktivni član s punim radnim vremenom. Kada bi ušla u vojsku, Louise bi postala tek druga ženska članica obitelji Windsor u vojsci.

druge vijesti

princezini dnevnici 3

Millenijalci oduševljeni: Treći nastavak filma Princezini dnevnici službeno u razvoju, Anne Hathaway se vraća u Genoviju

Prošlo je 23 godine otkako su Princezini dnevnici prvi put zasjali na našim ekranima i 20 godina od izlaska drugog nastavka, Princezini dnevnici 2: Kraljevske zaruke. Međutim, milenijalci nikada nisu izgubili nadu u mogućnost trećeg dijela ove obožavane franšize, osobito nakon godina šuškanja da bi Princezini dnevnici 3 mogli biti u pripremi.

Film/TV

05 listopada 2024