HELLO
HELLO! #HelloItsMe

FOREO, vodeći svjetski brend medicinske tehnologije za njegu kože, nastavlja podizati standarde u vrhunskoj, čistoj i izuzetno učinkovitoj njezi kože s lansiranjem dva inovativna dodataka svojoj poznatoj SUPERCHARGED™ kolekciji: SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum i SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil, kao potpuna i sveobuhvatna luksuzna njega za zrelu kožu.

 

SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum – ‘Botox u bočici’

Ovaj lagani i brzo upijajući serum s kompleksom kolagen peptida, poznat kao ‘botox u bočici’, kombiniran je s retinoidom nove generacije kako bi smanjio pojavu sitnih linija, povećao elastičnost i ojačao kožu.

TRIPLE-ACTION FORMULA

Kolagen peptidi su mali bioaktivni proteini dobiveni iz kolagena, koji se lako apsorbiraju u kožu. Oni djeluju slično botoksu, zaglađujući sitne linije i bore te poboljšavajući elastičnost kože, vraćajući joj mladenačku punoću. Podupiru obnovu oštećenih stanica kože i jačaju dermalni sloj, što doprinosi zdravijoj kožnoj barijeri. Također neutraliziraju slobodne radikale i štite kožu od oštećenja uzrokovanih vanjskim čimbenicima iz okoliša.

Hidroksipinakolon retinoat (HPR) je napredni retinoid koji učinkovito ubrzava proces obnove kože, poboljšava teksturu i smanjuje staračke mrlje. Za razliku od retinola, HPR je manje iritantan i manje vjerojatno uzrokuje suhoću, ljuštenje i osjetljivost, što ga čini pogodnim za osobe koje teško podnose druge retinoide. Također potiče sintezu kolagena za čvršću kožu, otčepljuje pore i pomaže smanjiti proizvodnju sebuma i crvenilo. HPR je fotostabilan, pa se može koristiti i ujutro i navečer.

Transdermalni fleksibilni liposomi djeluju kao sustav isporuke za druge sastojke u njezi kože. Kada liposom dođe u kontakt s kožom, apsorbira se zajedno s aktivnim sastojkom koji nosi. Ova formula koristi posebno mekane i fleksibilne liposome, što im omogućuje bržu apsorpciju u kožu te učinkovitiju isporuku koristi svakog sastojka u dublje slojeve kože.

SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum može se koristiti s mikrostrujnim uređajima poput BEAR™ i LUNA™ 4 plus, što ga čini pogodnim za osobe bez osjetljive kože.

Formuliran s 90% prirodnih sastojaka, ovaj serum je bez mirisa, veganski, nije testiran na životinjama, dermatološki je testiran i prikladan je za sve tipove kože.

FOREO, SUPERCHARGED™ kolekcija, Triple-Action Firming Serum, botox u bočici, njega kože, zrela koža, kolagen peptidi, retinoid, prirodni sastojci, anti-aging proizvodi

SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil

Dizajniran kako bi se borio protiv preuranjenih znakova starenja, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je hranjivi tretman koji djeluje dok spavate kako bi obnovili i pomladili svoju kožu.

Peptidi za učvršćivanje šalju signal koži da proizvodi više kolagena i elastina, pomažući u poboljšanju teksture kože te smanjenju sitnih linija i bora, čineći ten čvršćim, glađim i mlađim.

Ulje avokada, koje obnavlja barijeru kože, pruža esencijalne masne kiseline i vitamine koji podržavaju obnovu i održavanje zaštitnog sloja kože, poboljšavaju zadržavanje vlage i štite od štetnih utjecaja iz okoliša, vodeći ka zdravijoj i otpornijoj koži.

Umirujuće ulje sjemenki japanske kamelije ima protuupalna svojstva koja smiruju iritacije i smanjuju crvenilo. Također je bogato oleinskom kiselinom, vitaminima A, B, D i E te antioksidansima koji dubinski njeguju kožu bez začepljivanja pora, ostavljajući ten mekanim i elastičnim.

Antioksidans vitamina E štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i stresorima iz okoliša, pomažući u sprječavanju preuranjenih znakova starenja, poput hiperpigmentacije. Također dubinski hidratizira i njeguje kožu.

Formulirano s 99% sastojaka prirodnog podrijetla, SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil je bez mirisa, vegansko i nije testirano na životinjama. Dermatološki je testirano i prikladno za sve tipove kože.

SUPERCHARGED™ Triple-Action Firming Serum i SUPERCHARGED™ Overnight Skin Repair Face Oil najnoviji su dodaci luksuznoj SUPERCHARGED™ kolekciji koja ima sve što vaša koža treba da ostane mlada. Uključuje i esencijalni sprej namijenjen umornoj, dehidriranoj koži koja pokazuje prve znakove starenja (FOREO SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist), serum za lice koji učvršćuje kožu i potiče kolagen (SUPERCHARGED Serum 2.0), koncentrirani booster za područje oko očiju i usana (SUPERCHARGED Eye & Lip Contour Booster), intenzivnu hidratantnu kremu (SUPERCHARGED HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer), obnavljajuću noćnu masku (SUPERCHARGED Ultra-Hydrating Sleeping Mask) te lagani serum za učvršćivanje tijela koji smanjuje izgled celulita (SUPERCHARGED™ Firming Body Serum).

‘Botoks u bočici’ i ostale proizvode SUPERCHARGEDTM skincare linije možete pronaći na foreo.com

druge vijesti

mamma mia 3

Hoćemo li gledati Sabrinu Carpenter u trećem nastavku Mamma Mie?

Amanda Seyfried nedavno je izrazila svoje oduševljenje mogućnošću trećeg nastavka popularnog mjuzikla “Mamma Mia!” dok je razgovarala o potencijalnom angažmanu Sabrine Carpenter u novoj ulozi. “Ako Sabrina Carpenter želi igrati moju kćer, ja ću to ostvariti,” izjavila je Seyfried, pokazujući svoju podršku mladoj pjevačici i glumici. Uzbuđenje oko novog nastavka raste, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju novosti o projektu. Seyfried je također naglasila kako bi se film mogao uskoro ostvariti, unatoč tome što još nije vidjela scenarij. Sve u svemu, očekivanja su visoka, a entuzijazam je očit.

Film/TV

04 listopada 2024

coldplay

Otkrivamo vam pravi razlog zbog kojeg grupa Coldplay “odlazi u penziju”

U najnovijem iznenađujućem intervjuu, frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, otkrio je planove benda koji će zauvijek promijeniti glazbenu scenu. Nakon izlaska svog 12. studijskog albuma, Coldplay namjerava povući se iz snimanja glazbe, ostavljajući mnoge obožavatelje u suzama. No, dok se bliži kraj jedne ere, Martin naglašava da bend neće nestati—umjesto toga, fokusirat će se na spektakularne nastupe uživo koji će i dalje donositi nevjerojatnu energiju diljem svijeta. Ova vijest otvara vrata raspravi o naslijeđu koje će Coldplay ostaviti iza sebe i o tome što možemo očekivati od njih u budućnosti.

Celebrity News

04 listopada 2024