HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Chappell Roan vratila se na pozornicu za jedan od posljednjih nastupa na svojoj The Midwest Princess Turneji u Franklinu.

26-godišnja glazbenica nastupila je u FirstBank Amphitheateru na posljednjoj stanici svoje turneje koja traje više od godinu dana.

Chappell je imala i slavnu osobu u publici koja je pratila nastup s ruba pozornice – Hayley Williams iz grupe Paramore, koja je bila oduševljena izvedbom.

“Znate, plakala sam. Dečki i ja odrasli smo ovdje (Franklin). Oduvijek smo znali da ovo nije mjesto gdje itko iz LGBTQIA+ zajednice može jednostavno doći i osjećati se viđeno, a kamoli biti slavljen. Nastupi poput ovih su tako važni. Tako sam sretna što sam mogla svjedočiti ovome!!” napisala je Hayley na svojoj Instagram priči.

PROČITAJTE: Zašto se Chappell Roan posvađala s fotografom na crvenom tepihu?

Chappell, pjevačica hit pjesme Good Luck, Babe ima još četiri zakazana koncerta. Nastupit će u Rogersu, Arkansas, u Council Bluffs, Iowa, te u Austinu, Texas.

druge vijesti

mamma mia 3

Hoćemo li gledati Sabrinu Carpenter u trećem nastavku Mamma Mie?

Amanda Seyfried nedavno je izrazila svoje oduševljenje mogućnošću trećeg nastavka popularnog mjuzikla “Mamma Mia!” dok je razgovarala o potencijalnom angažmanu Sabrine Carpenter u novoj ulozi. “Ako Sabrina Carpenter želi igrati moju kćer, ja ću to ostvariti,” izjavila je Seyfried, pokazujući svoju podršku mladoj pjevačici i glumici. Uzbuđenje oko novog nastavka raste, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju novosti o projektu. Seyfried je također naglasila kako bi se film mogao uskoro ostvariti, unatoč tome što još nije vidjela scenarij. Sve u svemu, očekivanja su visoka, a entuzijazam je očit.

Film/TV

04 listopada 2024

coldplay

Otkrivamo vam pravi razlog zbog kojeg grupa Coldplay “odlazi u penziju”

U najnovijem iznenađujućem intervjuu, frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, otkrio je planove benda koji će zauvijek promijeniti glazbenu scenu. Nakon izlaska svog 12. studijskog albuma, Coldplay namjerava povući se iz snimanja glazbe, ostavljajući mnoge obožavatelje u suzama. No, dok se bliži kraj jedne ere, Martin naglašava da bend neće nestati—umjesto toga, fokusirat će se na spektakularne nastupe uživo koji će i dalje donositi nevjerojatnu energiju diljem svijeta. Ova vijest otvara vrata raspravi o naslijeđu koje će Coldplay ostaviti iza sebe i o tome što možemo očekivati od njih u budućnosti.

Celebrity News

04 listopada 2024