HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski pjevač Luka Nižetić nedavno je posjetio prestižni hotel Andaz Prague, gdje je uživao u raskošnom ambijentu i raznim slasticama koje su oduševile njegovo nepce. Osim ukusne hrane, glazbenik je privukao pažnju i svojom novom frizurom – kosu je izblajhao u platinasto plavu, što je izazvalo zanimanje njegovih obožavatelja.

Poznat po svom prepoznatljivom stilu i ljubavi prema putovanjima, Luka je još jednom dokazao da zna kako uživati u životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)


Andaz Prague, luksuzni lifestyle hotel smješten u kultnoj zgradi Sugar Palace, nalazi se u samom srcu povijesnog središta Praga. Samo kratka šetnja dijeli od slavnog Starogradskog trga i drugih nezaobilaznih znamenitosti.

Nekadašnja uredska zgrada, izgrađena u razdoblju od 1912. do 1916. godine za Udruženje za osiguranje industrije šećera, obnovljena je i pretvorena u luksuzni hotel Andaz Prague sa 176 soba.

Neoklasicistička zgrada izgrađena je prema projektu arhitekata Josefa Zaschea i Theodora Fischera. Skulpture na fasadi izradio je njemački kipar Franz Metzner.

PROČITAJTE: Luka Nižetić ima najboljeg frizera koji mu frizuru radi – na plaži

Nepravilna peterokutna zgrada, koja se proteže duž svoje uzdužne osi, okružuje dva dvorišta i povezana je s Jindřišskom kulom (Henry’s Tower) putem otvorenog luka na svom uskom zapadnom kraju. Zgradu je 1993. godine Ministarstvo kulture kategoriziralo kao zaštićeni kulturni spomenik.

druge vijesti