HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon što se borila s rakom zbog kojega su joj morali biti uklonjeni jajnici, glumica Olivia Munn nedavno je otkrila da je drugo dijete sa suprugom Johnom Mulaneyjem dobila uz pomoć surogat majčinstva.

Taj način proširenja obitelji, u kojemu druga osoba (obično plaćena) podnese trudnoću, ali dijete biološki pripada paru koji ga je dobio, u Hollywoodu je popularan već dugo vremena.

Mnoge slavne osobe tako su dobile svoju djecu, a ovo su samo neke od njih.

Olivia Munn i John Mulaney

Imala sam toliko dubokih emocija zbog toga što nisam mogla nositi svoju kćer. Kad sam upoznala naš gestacijski surogat, razgovarale smo kao majka s majkom,” napisala je na Instagramu Munn, koja je imala histerektomiju nakon borbe s rakom dojke.

Olivia Munn dobila dijete putem surogata

Pokazala mi je toliko milosti i razumijevanja da sam znala da sam pronašla pravog anđela. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost što je čuvala našu bebu 9 mjeseci i ostvarila naše snove.”

John Legend i Chrissy Teigen

Nedugo prije nego što je Chrissy 2022. godine saznala da je trudna s kćeri Esti, ona i John angažirali su surogat majku kako bi im pomogla da požele dobrodošlicu drugom djetetu. Njihova gestacijska nositeljica, Alexandra, rodila je paru sina Wrena Alexandera u lipnju 2023. (Esti je rođena pet mjeseci prije.)

Jesse Tyler Ferguson i Justin Mikita

Par, koji se vjenčao 2013., dobio je svoje prvo dijete sedam godina kasnije uz pomoć surogata. Beckett je postao stariji brat u studenom 2022.

jesse tyler ferguson

Posebno zahvaljujemo @drshahinghadiru što nam je pomogao da povećamo našu obitelj i našoj nevjerojatnoj surogat majci i svim medicinskim sestrama i doktorima. Presretni smo što smo četveročlana obitelj“, rekao je glumac iz Moderne obitelji putem Instagrama u to vrijeme, predstavljajući bebu Sullivana.

Rebel Wilson

Ponosna sam što mogu objaviti rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna uz pomoć surogata. Ne mogu opisati ljubav koju gajim prema njoj, ona je prekrasno čudo!Rebel Wilson se oglasila putem Instagrama u studenom 2022., iznenadivši obožavatelje objavom. “Zauvijek sam zahvalna svima koji su bili uključeni, (znate tko ste), ovo je nastajalo godinama… ali posebno želim zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milošću i brigom.”

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

U srpnju 2022. Us Weekly potvrdio je da zvijezda realityja Kardashians i njezin bivši dečko Tristan Thompson očekuju svoje drugo zajedničko dijete, ovaj put uz pomoć surogata. Ranije su dobili kćer True u travnju 2018.

U kolovozu je njihov dječak stigao. “I beba i majka su jako sretne i zdrave. Khloé je oduševljena što će proširiti svoju obitelj”, rekao je tada izvor.

Među ostalim zvijezdama koje su djecu dobile uz pomoć surogata su Cameron Diaz, Paris Hilton, Alec Baldwin, Andy Cohen i mnogi drugi.

druge vijesti