HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nekoć jedan od omiljenijih celebrity parova, Jenna Dewan i Channing Tatum napokon su pronašli zajednički jezik kako bi okončali rastavu. Nakon šest godina, razvod Jenne Dewan i Channinga Tatuma je finaliziran, a američki mediji izvještavaju kako su se glumica i glumac ipak odlučili dogovoriti o svemu bez suda.

Razvod Jenne Dewan i Channinga Tatuma – što sve znamo?

Glumci Channing Tatum i Jenna Dewan postigli su nagodbu kako bi dovršili razvod i izbjegli predstojeće suđenje, šest godina nakon što je ona podnijela zahtjev za raskid braka i godinama nakon što su oboje ušli u druge dugoročne veze.

PROČITAJTE: Nakon razvoda ponovno pronašla ljubav – Tko je novi dečko Reese Witherspoon?

Par je dogovorio uvjete u sudskom podnesku u srijedu 26. 9. 2024.. To znači da će bivši supružnici izbjeći suđenje, koje bi trebalo početi u prosincu, oko podjele imovine i skrbništva nad njihovom 13-godišnjom kćeri Everly. Postupci su možda učinili javnim mnoge njihove privatne podatke.

Pojedinosti nagodbe držane su u tajnosti prema sporazumu, koji još mora odobriti sudac.

Već dugo žive svojim životima, no nikako se nisu uspijevali dogovoriti

Par se upoznao na snimanju hit filma “Step Up” 2006. godine i za mnoge dugo predstavljao “idealnu holivudsku vezu”. Zato je sve iznenadilo kad su se odlučili razići.

Nakon razlaza s bivšim suprugom, Jenna Dewan zaljubila se u glazbenika Stevea Kazeeja, s kojim već ima dvoje djece.

Channing Tatum bio je u dugogodišnjoj vezi s pjevačicom Jessie J., a zatim pronašao ljubav u Zoe Kravitz, s kojom se nedavno i zaručio.

 

druge vijesti