HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Četvero djece Seana “Diddy” Combsa i pokojne Kim Porter dala su oštru javnu izjavu nakon objavljivanja memoara za koje se tvrdi da ih je napisala pokojna manekenka.

Knjiga pod naslovom KIM’S LOST WORDS: A journey for justice, from the other side… (Kimine izgubljene riječi: Put prema pravdi s druge strane…) opisuje navodne uznemirujuće seksualne susrete s 54-godišnjim glazbenim mogulom i drugim slavnim osobama te također uključuje opise navodnog fizičkog zlostavljanja koje je Kim pretrpjela od Diddyja.

Objavljeno je da je Kim navodno napisala knjigu prije smrti i da su je sada objavili njezini prijatelji. Kim je umrla 2018. umrla je od upale pluća u dobi od 47 godina.

Diddyjeva djeca pobila su priču o majčinim tajnim memoarima

Diddyjevo i Kimino četvero djece – Quincy (33), Christian (26) i 17-godišnje blizanke Jessie i D’Lila – sada su objavili izjavu u kojoj se bave “mnogim štetnim i lažnim glasinama“.

Vidjeli smo toliko bolnih i lažnih glasina koje kruže o našim roditeljima, vezi Kim Porter i Seana Combsa, kao i o tragičnoj smrti naše majke, da osjećamo potrebu progovoriti”, počinje zajedničko priopćenje na Instagramu.

diddyjeva djeca

Tvrdnje da je naša mama napisala knjigu jednostavno su neistinite. Nije. A svatko tko tvrdi da ima rukopis lažno se predstavlja”, nastavlja se u izjavi. “Osim toga, molimo vas da shvatite da svaki takozvani ‘prijatelj’ koji govori u ime naše mame ili njezine obitelji nije prijatelj, niti im je u srcu njezin najbolji interes.”

Diddyjeva djeca ljuta su zbog insinuacija da njihov otac ima veze sa smrću njihove majke

Zatim su se pozabavili glasinama i nagađanjima da je Diddy na neki način umiješan u Kiminu smrt.

Životi su nam se srušili kada smo izgubili majku. Ona je bila naš svijet. I ništa nije bilo isto otkad je ona umrla. Iako je bilo nevjerojatno teško pomiriti se s time kako nam je mogla biti prerano oduzeta, uzrok njezine smrti odavno je utvrđen”, napisali su. “Nije bilo ništa sumnjivo. Tuga je proces koji traje cijeli život i tražimo da svi poštuju naš zahtjev za mirom dok se nastavljamo svakodnevno nositi s njezinim odlaskom.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Quincy (@quincy)

Dodali su: “Duboko smo ožalošćeni što je svijet napravio spektakl od onoga što je bio najtragičniji događaj u našim životima. Našu majku trebamo pamtiti kao lijepu, snažnu, dobru ženu koja je bila puna ljubavi. Sjećanje na nju ne bi trebalo zaprljati užasnim teorijama zavjere.”

Tražimo od svih da poštuju našu majku, Kim Porter, i visoko poštuju sjećanje na nju kako bi mogla počivati ​​u miru”, zaključuje se u izjavi. “To je ono što ona zaslužuje. Volimo te i nedostaješ nam mama.”

druge vijesti