HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad su rođendanske torte u pitanju, kraja inspiraciji nema, pogotovo ako zavirite na Pinterest. Ipak, među popularnijim tortama u posljednjih nekoliko godina svakako je torta s mašnama i natpisom koja je oduševila i Jelenu Perić, poznatu hrvatsku vizažisticu i influencericu. Uspješna poduzetnica i mama neodoljivog mališana, tortu s mašnama odlučila je prvi put izraditi u povodu rođendana svoje majke, a cijeli je postupak snimila i objavila na Instagramu.

ledeni vjetar Jelena Perić hello magazine croatia hrvatska torta s mašnama

Torta s mašnama Jeleni Perić uspjela je izvrsno

Torta s mašnama koju je Jelena Perić odlučila napraviti kako bi iznenadila mamu zapravo je popularni ledeni vjetar i to u izdanju u koje od voća idu samo jagode.

PROČITAJTE: Čokoladna opsesija – Viralna torta Matilda stigla je u London

“Do sad sam znala napraviti cheesecake i neke jednostavnije varijante torti, ali nikad nisam radila ledeni vjetar, tj. inačicu jer je samo s jagodama”, govori Jelena na snimci dok ju gledamo kako radi kore od bjelanjka.

ledeni vjetar Jelena Perić hello magazine croatia hrvatska torta s mašnama

“Uzela sam si velik zalogaj, ako ne i prevelik jer sam radila tortu kao s Pinteresta, bijelu s mašnicama, i za nekog tko nikad nije radio takvu tortu je stvarno izazov”. 

Jelena je otkrila kako je ovu tortu s mašnama radila nekoliko sati, a sljedeći dan ukrasila.

“Nije savršena, ali sam ponosna na sebe zato što mi je ispala od prve super i zapravo je jako slična onim tortama s Pinteresta”, zaključila je zgodna influencerica.

“Najbitnije je da se mojoj mami sviđa. Ona je uvijek bila ta koja je meni radila torte i zaslužila je samo najbolje”, izjavila je Jelena.

Pogledajte kako Jelena Perić korak po korak radi tortu za svoju dragu mamu.

druge vijesti