HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Franka Batelić gostovala je u popularnoj emisiji kod Mire Čabraje, gdje je otvoreno govorila o svom životu s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Tijekom razgovora, 32-godišnjakinja je odgovorila na razna pitanja, a jedno od njih odnosilo se na navike koje najviše iritiraju njezinog supruga. Bez puno razmišljanja, Franka je otkrila svoju naviku koju je brzo komentirala, izazivajući pravu raspravu na društvenim mrežama.

Franka je priznala da ima običaj bacati stvari u smeće, osobito u kuhinji, poput jogurta i drugih namirnica za koje smatra da ih nitko više neće pojesti. Opisala je situaciju u kojoj se Vedran iznenadi kad shvati da je nešto, poput kruha, bačeno, jer je u tom trenutku mislio da bi to mogao pojesti. Dok je pričala, činilo se da je to bila zabavna anegdota, no njezin odgovor nije naišao na razumijevanje svih gledatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ŠPICA (@spica.hrt)

Na Instagramu, isječak je ubrzo izazvao lavinu negativnih komentara. Mnogi su prozvali Franku zbog, kako su smatrali, neodgovornog ponašanja. Kritičari su isticali kako je bacanje hrane, osobito kruha, potpuno neprihvatljivo, naglašavajući da bi se takva hrana mogla dati nekome tko je u potrebi. U komentarima su se mogli pročitati razne osude, poput: “Ne bi bacala da nemaš novca”, “Strašno, baca hranu”, i “Užas, osobito kruh”.

Međutim, nije sve bilo negativno. Bilo je i onih koji su stali u obranu pjevačice. Jedna pratiteljica je u komentarima poručila: “Hrvatska, jedina zemlja u kojoj nitko ne baca hranu. Krenite od sebe.”

PROČITAJTE: Franka Batelić i Vedran Ćorluka u natječaju za laskavu nagradu – Njihova vila na Tuškancu vrhunac je arhitekture

Ovaj incident pokazuje kako jedno izrečeno mišljenje može izazvati razne reakcije i rasprave, posebno kada se radi o tako osjetljivoj temi kao što je bacanje hrane.

druge vijesti