Ana Begić Tahiri zna: Ovaj komad uskoro ćemo viđati posvuda

Ovaj modni trend uskoro ćemo viđati posvuda.

26 rujna 2024

majica sa spuštenim ramenima hello magazine croatia hrvatska ana begić tahiri glavna INSTAGRAM: @ANABEGICTAHIRI
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koji će to modni trendovi vladati ove sezone? Tamnocrvena boja još uvijek dobro kotira, no smeđa i maslinasto zelena tek će doživjeti svoju pravu slavu, baš kao i veliki povratak potpuno crnih modnih kombinacija. Velike torbe, pogotovo od brušene kože, mijenjanju opsesiju malim Y2K torbicama, a kad su cipele u pitanju na red stiže neočekivan trend “brodarica”. To, naravno nije sve, jer postoje i brojni mikrotrendovi uz koje bez puno modnog rizika lako možete izgledati stylish. Kako biti u trendu ove jeseni? Majica sa spuštenim ramenima jedan je od većih hitova sezone, a to dobro zna Ana Begić Tahiri.

majica sa spuštenim ramenima hello magazine croatia hrvatska ana begić tahiri glavna

Majica sa spuštenim ramenima osvaja ulice

Vesta i majica sa spuštenim ramenima jedan su od većih hitova sezone, a ako vam se taj kroj sviđa, savjetujemo da ga isprobate prije no što postane prehladno za potpuno razgolićen vrat i ramena.

PROČITAJTE: Ana Begić Tahiri pokazala nevjerojatnu transformaciju u teretani 

Ana Begić Tahiri uvijek je u trendu pa tako u njezinoj najnovijoj objavi možemo vidjeti kako joj dobro stoji majica sa spuštenim ramenima.

Zanimljivu majicu neutralne boje, s pojačanjem u predjelu grudi, poznata hrvatska glumica nosi uz široke traperice s poderotinama na koljenima, široki remen i kaubojske čizme koje su također “in”.

Svoj idealan ranojesenski outfit Ana Begić Tahiri voli upotpuniti širokim smeđim blejzerom, koji stiže kao točka na i zgodne dnevne kombinacije.

majica sa spuštenim ramenima hello magazine croatia hrvatska ana begić tahiri glavna

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, glazbe, serija i filma čitajte na HELLO! Croatia.

druge vijesti