HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Početkom 90-ih, jedna od prvih snimki pjevačice Danijele Martinović prikazuje ju u bijeloj haljini kako pleše i pjeva, osvježavajući domaću scenu svojim šarmom i glasom. Ubrzo nakon tog nastupa, 1991. godine, Danijela je zamijenila Ljiljanu Nikolovsku u popularnoj  grupi Magazin.

Grupa Magazin, poznata po zaraznim hitovima, u tom periodu nije bila samo glazbeni fenomen. Njihova glazba i humanitarni koncerti, organizirani u oslobođenim dijelovima Hrvatske tijekom Domovinskog rata, bili su ključni u podizanju morala, posebno među djecom iz ratom pogođenih područja. To je bilo vrijeme kada su kontakt emisije često bile ispunjene potresnim pozivima djece iz ratnih zona.

Danijela s Magazinom snima tri albuma, a pjesma Nostalgija vodi grupu na Eurosong 1995. godine, gdje osvajaju 6. mjesto, učvršćujući njihovu popularnost. Tijekom napornih turneja, Danijela je u kombiju grupe imala svoj poseban dio s krevetom, što joj je omogućilo da se odmori između nastupa.

PROČITAJTE: Danijela Martinović zapalila Youtube trending novom pjesmom Žena

Danijela Martinović postala je simbol otpornosti i glazbene snage u teškim vremenima, a njezina karijera je samo rasla od tih prvih koraka.

druge vijesti