HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Nika Turković otvorila je dušu o svom odnosu prema stilu i pripremama, otkrivajući svoj kompleks iz svojih školskih dana. “Ja imam onaj kompleks iz glazbene škole kad mi je mama znala reći – nemoj se lijepo obući ako nisi navježbala. I onda sam ja to jako puno godina u sve ubacivala kategorije svog života. Došla bih najobičnije na svijetu ako mislim da se nisam dovoljno dobro pripremila,” rekla je Nika.

Međutim, Nika ističe da se s vremenom osjećala sigurnije. “Sada kad sam malo uhodanija, sad si malo više vjerujem – dobro sam se pripremila, mogu se dobro obući. Tako da definitivno stilisti u tome su nekako pomagači za kompletno izgrađivanje nove persone.” Promjena u njezinom pristupu odražava njezin rast kao umjetnice i kao osobe.

PROČITAJTE: I slavni imaju nesigurnosti – Anne Hathaway dugo je trebalo da prihvati sebe

Osim što dijeli svoje misli o stilu, Nika trenutno snima novu sezonu talent emisije Superstar, gdje će zajedno sa Severinom ocjenjivati talentirane natjecatelje. Očekuje se da će njihova suradnja ponovno donijeti mnoštvo uzbudljivih trenutaka i zabavnih situacija.

druge vijesti