Poznata hrvatska trudnica oduševljava svojim stilom u visokom stupnju trudnoće

Prekrasna hrvatska glumica blista u drugoj trudnoći.

23 rujna 2024

trudnički stil Semente Rajhard INSTAGRAM: @SEMENTA_RAJHARD
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lijepa hrvatska glumica Sementa Rajhard uživa u svojoj drugoj trudnoći, a premda je u poodmaklom stupnju iščekivanja, u svakoj prilici uspijeva zablistati. Trudnički stil Semente Rajhard itekako je vrijedan kopiranja, još i više nakon nove objave u kojoj možemo vidjeti kakvu je glamuroznu haljinu odabrala za jednu svečanu prigodu.

Trudnički stil Semente Rajhard oslanja se na udobne komade za dan i glamurozne haljine za večer

Sementa i njezin suprug Vanja iščekuju dečkića, a već imaju djevojčicu. U jednom intervjuu Sementa je otkrila kako ona i suprug već pet godina imaju spremno ime za svog mališana te da će biti poprilično moderno.

PROČITAJTE: Trudna Sementa Rajhard prisjetila se romantičnog vjenčanja sa suprugom

Lijepa trudnica, koja se nedavno pohvalila izgledom dječje sobice svog dječaka, za dnevne prigode bira lijepe i udobne trudničke komade, dok u večernjim prigodama blista u haljinama vedrih boja maksi duljine koja joj izvrsno pristaje.

U najnovijoj objavi Sementa pozira odjevena u atraktivnu maksi haljinu narančaste boje, s naglascima u ljubičastoj boji, u kojoj izgleda nevjerojatno.

Haljinu Semente Rajhard dizajnirala je poznata hrvatska glumica

Predivnu narančastu haljinu, koja se izvrsno uklapa u trudnički stil Semente Rajhard, dizajnirala je Katarina Baban, za svoj modni brend Lilith.

Dok je zgodna trudnica blistala u narančastom, njezin suprug Vanja izgledao je markantno u sivom odijelu i crnim cipelama.

trudnički stil Semente Rajhard

 

druge vijesti