HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Jurčević, slavna hrvatska pjevačica i poduzetnica, već sedam godina je u vezi s Filipom Kratofilom, a prije 10 mjeseci postali su roditelji djevojčice Mayle Lily. U videu na društvenoj mreži podijelila je trenutak iz njihove svakodnevice, pokazujući koliko je njihova ljubav snažna i nakon godina provedenih zajedno.

U videu, Lana sjedi na stražnjem sjedalu automobila, dok Filip vozi. On je u jednom trenutku ugledao Lanu u retrovizoru i oduševljeno komentirao:Kakva si pre*****. Sad sam te vidio u ovom srednjem ogledalu, jao.” Lana se zavodljivo nasmijala na njegov kompliment, a uz video je dodala kako ju Filip i dalje časti lijepim riječima nakon svih tih godina. S ljubavlju ga naziva Mićo i u opisu videa piše o snazi njihove veze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Lana ističe da je Filip voli bez obzira na njezin izgled ili raspoloženje, bilo da je raščupana ili u staroj odjeći. Iako nijedna veza nije savršena, ona naglašava da je Filipova ljubav prema njoj uvijek stabilna i nepromjenjiva. “Volim te i volim vas,” zahvalila je Lana svom partneru.

PROČITAJTE: Lana Jurčević – Evo što muževi očekuju kad uspavaš djecu

Uz ljubavnu sreću, par je uspješan i na poslovnom planu. Filip je direktor Lanine firme i zadužen za financije, ali izbjegava javno eksponiranje, pa Lana rijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije.

druge vijesti