HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska glumica Jelena Perčin nedavno je oduševila svoje pratitelje objavom iza kulisa sa snimanja hit serije Sjene prošlosti. U videu koji je podijelila, prikazala je atmosferu na setu, te kako glumačka ekipa surađuje na stvaranju uzbudljivih scena.

Sjene prošlosti već je postala jedna od domaćoj publici omiljenih serija, zahvaljujući intrigantnom zapletu i snažnim izvedbama.

Radnja serije vrti se oko mračnih tajni iz prošlosti koje počinju izlaziti na vidjelo, a likovi se suočavaju s osobnim demonima dok pokušavaju pronaći istinu. Jelena Perčin, koja tumači jedan od ključnih likova, pokazala je kako je atmosfera na setu uvijek puna energije, ali i izazova.

U objavi, Jelena je podijelila i nekoliko zabavnih trenutaka sa seta, pokazujući kako se ekipa uspijeva opustiti između snimanja napetih scena. Publika je imala priliku vidjeti kako izgledaju pripreme prije izlaska pred kamere te koliko je važna suradnja iza kulisa kako bi se postigao konačni rezultat.

PROČITAJTE: Jelena Perčin o roditeljstvu – Pubertet je zabavno razdoblje

Serija Sjene prošlosti nastavlja oduševljavati gledatelje, a zahvaljujući Jeleninoj objavi, pratitelji su dobili rijedak uvid u svijet koji se krije iza kamere.

druge vijesti