HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Nina Badrić oduševila je svoje obožavatelje na Instagramu objavom slatkih fotografija sa svojim psićem. U opisu objave, Nina je napisala: “Nekad se svađamo, nekad vičem na njega, nekad je u kazni – uglavnom sam ga razmazila. A Toto, ko svako pravo muško, vuče na svoju stranu, ali na kraju i početku dana ove četiri šape su pod mojim nogama, ljubav bez granice.”

Nina je uz to dodala i humorističan dodatak: “P.S. Ovaj mladić još traži curu, javite se curice s glavne ulice!” – naglašavajući koliko je njezina ljubav prema Totu jaka, ali i šaljivo pozivajući na zabavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pjevačica uživa u društvu svog vjernog četveronožnog prijatelja.

PROČITAJTE: Toto traži curu, dame koje vole šetnje su u prednosti – Psić Nine Badrić objavio romantični oglas

Nina Badrić, jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica, poznata je po svojoj impresivnoj glazbenoj karijeri i brojnim hitovima koji su osvojili publiku diljem regije.

Osim glazbe, Nina je aktivna na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života, uključujući svoje ljubavi prema životinjama i putovanjima.

Poznata je po svojoj toplini i autentičnosti, a često s Totom oduševljava fanove.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024