HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Influencerica Sonja Kovač podijelila je na svom Instagram profilu slatku fotografiju s bebicom, uz zanimljiv opis. Bella je fotkala pa se odrezala malo! A komarac koji me ždere preko jaknice – no comment!, napisala je Sonja, dodajući da su proveli predivnu večer na očaravajućem mjestu.

Počeli su s gledanjem zalaska sunca, a završili slušajući prezentaciju o zvjezdanom nebu. “U svakom slučaju predivna vecer na predivnom mjestu, počeli smo sa zalaskom a završili slušajući prezentaciju o zvjezdanom nebu iznad nas! Svasta smo naučili i čak vidjeli Saturn, teleskopom naravno!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja Kovač, poznata po svom šarmantnom i autentičnom sadržaju, redovito dijeli sretne trenutke iz svog života sa svojim pratiteljima.

Njezina prisutnost na društvenim mrežama često uključuje putovanja, obiteljske trenutke i osobne avanture, što je čini popularnom među ljubiteljima lifestyle sadržaja.

PROČITAJTE: Sonja Kovač otkrila tajnu fantastične figure 2 i pol mjeseca nakon porođaja

Osim što je influencerica, Sonja se ističe i kao strastvena zaljubljenica u prirodu i istraživanje novih zanimljivih lokacija.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024