HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nevena Rendeli Vejzović, bivša voditeljica, autorica i poduzetnica, prisjetila se godišnjice smrti svog oca Mlađana Rendelija, koji je preminuo iznenada prije dvije godine u 72. godini. Na Instagramu je objavila emotivnu fotografiju iz djetinjstva na kojoj sjedi u očevom krilu, oboje s velikim osmijehom na licu. U opisu je dodala poznati stih iz pjesmeEvery Breath You Take” grupe The Police: “Every step I take, every move I make, I’ll be missing you,” izražavajući koliko joj otac i dalje nedostaje.

U komentarima ispod objave, njezini pratitelji i prijatelji ostavljaju poruke podrške. Nevena je jučer također podijelila sretne trenutke sa svoje tri kćerkice nakon posjeta najmanjem gradu na svijetu, Humu.

Prošle godine, Nevena je također posvetila dirljivu objavu svom ocu, gdje je opisala kako je svakodnevno osjećala njegovu prisutnost i nedostatak. “Fališ tata,” napisala je uz fotografiju iz djetinjstva, izražavajući koliko joj nedostaje.

PROČITAJTE: Prisjetili smo se početaka karijere Nevene Rendeli

Nevena je ranije ove godine osvrnula se na tešku 2022. godinu, koja je bila bolna zbog smrti njezinog oca i dijagnoze rijetke bolesti kod jedne od njezinih kćeri. Unatoč osobnim izazovima, rekla je da je poslovno bila uspješna i da je njezina poduzetnička priča rasla. Iako je osjećala bol i gubitak, nastojala je održati svoj profesionalni fokus i krenuti dalje.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024