HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Minea zablistala je u elegantnom bijelom outfitu, kombinirajući široke hlače i sofisticiranu bluzu s visokim ovratnikom. Njezina ženstvena figura i osmijeh zasjenili su ogroman buket cvijeća koji je nosila, gotovo veći od nje same!

Cvjetna kreacija, bogata bojama i raznovrsnim cvjetovima, savršeno je nadopunila njezin stil, dok je Minea zračila radošću i energijom. Ovaj stajling još jednom je dokazao da Minea modna ikona.

minea

Minea, pravog imena Renata Končić, proslavila se devedesetih godina kao jedna od najpopularnijih pjevačica hrvatske dance scene s hitovima poput Good Boy i Rano.”

Osim glazbe, Minea se s vremenom preusmjerila i na televiziju, gdje je postala omiljeno lice brojnih emisija, uključujući voditeljske uloge u lifestyle i zabavnim programima.

PROČITAJTE: Evo što Minea odijeva kad pjeva nekome na vjenčanju

Danas se bavi i drugim poslovnim projektima, no i dalje zrači šarmom i kreativnošću, ostajući prepoznatljivo ime u svijetu showbiznisa.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024