HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska pjevačica Zsa Zsa oduševljava svoje fanove na koncertima. Na svojem Instagramu je podijelila objavu u kojoj je opisala kako se sjeća svojih početaka, kada je kao mala često stajala mirno i pjevala dok bi joj baka sugerirala da se malo pokrene kao Maja Blagdan.

“Sjecam se kad sam bila mala i cesto na nastupima mirno stajala i pjevala pa bi mi baka rekla:”Daj nekaj malo onako s rukom napravi, pokazi, znas onak, ko Maja Blagdan.. rasiri ruke..” . I evo me danas 20 godina kasnije, lamacem s tom jednom rukom na koncertu, na svakoj slici je u zraku i NIKAD mirna”, napisala je u opisu objave pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Danas, 20 godina kasnije, Zsa Zsa se prisjetila tih savjeta dok je na koncertu energično mahnula rukom, koja je stalno bila u zraku.

PROČITAJTE: Dok se neki vesele jeseni i zimi, Zsa Zsa se veseli ovome!

Pjevačica je istaknula kako je njezin karakterističan pokret rukom postao neizostavan dio nastupa i dio njezine jedinstvene scene.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024